bersama2 buat duit guna skill internet..

View previous topic View next topic Go down

bersama2 buat duit guna skill internet..

Post by posto on Tue Jan 19, 2010 11:49 am

Salam...

sowi la yer post ni da delete pun atas sebab penyakit M kita sendiri..utk lebih lanjut, add aku kat facebook sofian2207@gmail.com atau kol jer kalau rajin..tak kedekut ilmu pun...tak caya, tanya la si luing yg pernah datang kat umah aku tgk kerja2 aku..tak kenal luing ke??cari la luing...hehe


Last edited by posto on Thu Mar 18, 2010 4:21 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : ikan kata sharing is caring,kena jawab byk so, aku delete jela post tu supaya aku hanya akan jawab soalan pada yg betul2 serius jer :) thanks ikan..hehe)

posto

Join date : 19/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: bersama2 buat duit guna skill internet..

Post by ZuyaLagendaZ110 on Tue Jan 26, 2010 7:40 pm

cam ner nk wt nie?? 1st skali nk wt cam ner?? aq xlrt nk bace pnjg2 nie....
hahaha...

ZuyaLagendaZ110

Join date : 18/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: bersama2 buat duit guna skill internet..

Post by posto on Tue Jan 26, 2010 8:07 pm

ZuyaLagendaZ110 wrote:cam ner nk wt nie?? 1st skali nk wt cam ner?? aq xlrt nk bace pnjg2 nie....
hahaha...

malas baca yer??malas baca dok diam2 yer...haha..takdak masalah pun bagi orang malas..n aku pun tak minat dengan orang malas...nanti silap2 cakap aku ni penipu...hehe...okeh??beres bro... Cool


ps: takpayah la comment malas baca macam tu nah...hang p cakap kat sapa2 pun, dah malas baca, so, tak guna nak but apa pun..itu la satu kelemahan melayu kita nih..bila beli apa2 produk, malas baca..bila tak menjadi, nk salahkan penjual...hehe...nk untung just dengan goyang kaki...cet..pooorah..hehe...aku dengan internet dari tahun 2003..n now, aku dapat income purata RM10k sebulan...aku malas tak dapat la byk tu... cheers

posto

Join date : 19/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: bersama2 buat duit guna skill internet..

Post by xxxpir4nh4xxx on Thu Mar 18, 2010 3:55 pm

bro, aku seorang yang rajin ( huhuhu nak elakkan dari kene taram macam bro kat atas.......wakakakaka ) n purata aku online sehari = 12-14 jam....

adsense <--- ni aku da try, skill nak kene tinggi tuk tinggikan kadar traffic kat ko nye page.....so bile traffic tinggi, then kadar click ko akan tinggi gak.....ada banyak method payment contoh macam pay perclick , pay etc etc nye pay lagi.....aku rajin nak cite kalu hang bayar aku lebih.....ekekekeke......(jangan marah haaaaaaa)

affiliate <--- ni kalu kita orang atas seronok la bro......kalu kita da peringkat sekarang nak masuk, amik masa lama bro mau naik.........disbabkan ramai orang yang ada penyakit M......n aku x de penyakit tu...aku nye penyakit = H.....Hensem......ekekekeke

ebay <--- aku x pernah try n x tau......

n hang nak tau pe website yang aku ada? ekekekeke....x perlulah aku mention kat sini bro.....orang yang kenal aja tau apa yang kita ada......kalu betol2 nak kongsi ilmu, x payah la sampai nak kene beli ebook la apa la......bio dorang bertanya n kita jawab.......lantak p la dorang malas ke apa ke....jangan komen bebanyak...jawab je pe dorang tanya......n x semestinya jawapan bro tu dia je yang baca,ada gak orang lain yang baca.....so sharing is caring........

regards,

xxxpir4nh4xxx

xxxpir4nh4xxx

Join date : 08/02/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: bersama2 buat duit guna skill internet..

Post by posto on Thu Mar 18, 2010 4:17 pm

hehe..thanks for the reply piranha..hehe....

aku tak heran pun apa orang nak cakap..actually yg kat page first tu dah pun aku tggl dah lebih 3bulan rasanya..cuba tgk post tu balik Smile

n kalau hang taknak cerita pun aku takde masalah la ikan Razz

aku dah buat semua..adsense, adwords n ysm utk iklan-kdg2 adbrite..guna byk software spt traffic travis, KE, mcm2 cara nak dapat traffik..n for sure, aku pun mcm hang jgk sehari purata aku online utk belajar n buat semua website lebih dari 10jam n aku tak kenal erti malas Razz

hehe...neway gudluck ikan...better aku del je post tu kan..hehe....

ni rekod terbaik aku n bukan nak bermegah tau ikan..add la aku kat faacebook kalau sudi jadi rakan sofian2207@gmail.com

ebay-aku dah pernah rasa sebulan rm13k
adsense-aku sentiasa up to date sampai sekarang setiap hari aim aku 3website krg2 sehari USD300...
affiliate-aku byk buat international mcm clickbank, cj sehari sales paling kurang aku dapat USD100 n rekod terbaik bulan lepas aku dapat rm27k..
n aku tak heran kalau hang kata hang ada byk ilmu n aku tetap respek sbb hang rajin..hehe...

n mgkn jugak aku akan berenti keje tgk pada keadaan..aku keje petronas pun tak dapat gaji sebanyak aku online tp tetap bersyukur...hehe..pikior la sendiri...

pasal term affiliate tu hang salah la skit ikan..hehe..nk cari website aku?cari la..hehe..so, sharing is caring ya..wokey..aku delete post tu k ikan..hehe...gudluck...tak terasa ati skit pun Smile

sofian@posto

posto

Join date : 19/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: bersama2 buat duit guna skill internet..

Post by Sponsored content Today at 2:08 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum