ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by ChefBob_DrBig on Tue Jan 19, 2010 4:32 pm

Zainy921 wrote:17 tahun

abg bosa sangat kacak di usia ini...... What a Face

ChefBob_DrBig

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by ariff908 on Tue Jan 19, 2010 4:33 pm

fuh..chef bob dgn aksi menggoda

ariff908

Join date : 17/01/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Amm Nova on Tue Jan 19, 2010 4:35 pm

Sah abang bosa kena belanja Dr Big dan Heway Man..... Smile

Amm Nova

Join date : 18/01/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by ChefBob_DrBig on Tue Jan 19, 2010 4:35 pm

ariff908 wrote:fuh..chef bob dgn aksi menggoda

masa ni baru nak belajar bawak jekjekar hehehehehe......... What a Face

ChefBob_DrBig

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:36 pm

ChefBob_DrBig wrote:
Zainy921 wrote:17 tahun

abg bosa sangat kacak di usia ini...... What a Face

tqlah...gambar baru tangkap petang smalam..... Very Happy

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:37 pm

hi-wayMAN wrote:
Zainy921 wrote:17 tahun

kacak juge abg.bosa....muda rumaja mcm pelakon laaa What a Face


sekarang macam tu jugak....baru amik smalam tu... What a Face

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Apai on Tue Jan 19, 2010 4:37 pm

Zainy921 wrote:
ChefBob_DrBig wrote:
Zainy921 wrote:17 tahun

abg bosa sangat kacak di usia ini...... What a Face

tqlah...gambar baru tangkap petang smalam..... Very Happy

Seb bek ko bubuh dlm nie...kalau tak tak kenal aku! Shocked

Apai

Join date : 18/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:38 pm

Amm Nova wrote:Sah abang bosa kena belanja Dr Big dan Heway Man..... Smile


tadahal lah...mari amjal ramai ramai...


Unos marilah amjal.....stakat seremban ke kl tu dua kali drop gear dah sampai

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by ChefBob_DrBig on Tue Jan 19, 2010 4:39 pm

Zainy921 wrote:
ChefBob_DrBig wrote:
Zainy921 wrote:17 tahun

abg bosa sangat kacak di usia ini...... What a Face

tqlah...gambar baru tangkap petang smalam..... Very Happy


ChefBob_DrBig

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Tue Jan 19, 2010 4:40 pm

ptg semlm ke dulu punya semlm?

cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by jimf on Tue Jan 19, 2010 4:41 pm

betul2 nostalgia laa korang...
mmg hansem geng zzrian ni rupanya (20 tahun dulu laaaa)... Razz

Notakaki : tak sabo nengok gambo bang long masa mudo...

jimf
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 52

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Tue Jan 19, 2010 4:43 pm

Put ko tak dengaq ke minyak nak naik harga so kena selimut ler EVO aku tu....naik EXpai jer la.........

cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:43 pm

Apai wrote:
Zainy921 wrote:
ChefBob_DrBig wrote:
Zainy921 wrote:17 tahun

abg bosa sangat kacak di usia ini...... What a Face

tqlah...gambar baru tangkap petang smalam..... Very Happy

Seb bek ko bubuh dlm nie...kalau tak tak kenal aku! Shocked


tu la face off namanya... Laughing

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Apai on Tue Jan 19, 2010 4:44 pm

jimf wrote:betul2 nostalgia laa korang...
mmg hansem geng zzrian ni rupanya (20 tahun dulu laaaa)... Razz

Notakaki : tak sabo nengok gambo bang long masa mudo...

Aku pun tak sabor nengok gambo YB 30 thn dulu!...mase zaman glamor menjadi kegilaan student2 pompuan!

Apai

Join date : 18/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:44 pm

cak_onn wrote:ptg semlm ke dulu punya semlm?


potang smalam amik tu....bangun tido arini dah jadi lain....heran sungguh

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:45 pm

chef mana gambor lamanya...tunjuk la kat sini

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Tue Jan 19, 2010 4:53 pm

zainey Wrote:
potang smalam amik tu....bangun tido arini dah jadi lain....heran sungguh

ko tertelan angin banyak sangat kot masa tido huh....

cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by ChefBob_DrBig on Tue Jan 19, 2010 4:53 pm

Zainy921 wrote:chef mana gambor lamanya...tunjuk la kat sini


ChefBob_DrBig

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by azamreeves on Tue Jan 19, 2010 4:54 pm

[img][/img]

Kawasaki perkenal ER-6F pemasangan tempatan

Oleh Kamarulzaidi Kamis
kamarulzaidi@bharian.com.my

KAWASAKI Motors (Malaysia) dijangka memperkenalkan model ER-6F pemasangan tempatan (CKD) menjelang akhir bulan ini, selepas meraih kejayaan menerusi pelancaran model CKD ER-6N pada Jun 2008.

Sumber industri berkata, motosikal berkuasa 650cc itu dijangka dijual pada harga antara RM33,000 hingga RM35,000 seunit, 20 peratus lebih rendah daripada harga model diimport sepenuh (CBU) iaitu RM41,900 hingga RM45,000 seunit.

?Model premium ER-6F adalah kesinambungan daripada model ER-6N. Bezanya adalah ER-6N adalah dalam kategori ?naked?, manakala ER-6F adalah dalam kategori ?sport? yang dilengkapi ?fairing? penuh.

?Ia dijangka dilancarkan ke pasaran dalam tempoh dua hingga tiga minggu akan datang pada harga kira-kira RM1,000 lebih tinggi berbanding ER-6N.

?Sebilangan pengedar motosikal di negara ini sudah membuka tempahan model itu kepada pelanggan,? katanya kepada Berita Harian, semalam.

Sumber itu menambah, pelancaran model berkenaan dipercepatkan susulan sambutan memberangsangkan yang diterima syarikat itu terhadap motosikal berkuasa tinggi selepas pengenalan ER-6N pada Jun 2008.

Model berkenaan dijual pada harga promosi sekitar RM28,000 pada 2008 manakala versi baru 2009 dijual pada harga antara RM30,989 hingga RM33,000 seunit.

?ER-6N menjadi popular di Malaysia kerana ia dianggap sebagai motosikal berkuasa tinggi mampu milik. Sebelum dipasang di Malaysia, model CBU sebelum ini dijual pada harga antara RM41,000 hingga RM42,000 seunit.

?Jika enam tahun lalu, model Kawasaki atas 500cc hanya dapat dijual sekitar 100 hingga 500 unit setahun, tetapi difahamkan tahun lalu, lebih 2,000 unit dapat dijual. Ia suatu peningkatan yang mengagumkan,? kata sumber itu.

Beliau berkata, model keluaran Kawasaki juga digemari peminat motosikal Malaysia kerana alat gantinya senang diperoleh dan lebih murah berbanding model premium lain, susulan pusat pengeluaran motosikal berkenaan sudah dipindahkan ke Thailand.

Bermula tahun lalu, Kawasaki Heavy Industries mula memindahkan kilang pengeluaran motosikal saiz sederhana dan tinggi dari Jepun ke Thailand. Very Happy

azamreeves

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Tue Jan 19, 2010 4:55 pm

zainey wrote:
chef mana gambor lamanya...tunjuk la kat sini

chef bahagian atas tetap sama yang bertukar bahagian bawah jee....

cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 4:58 pm

cak_onn wrote:zainey Wrote:
potang smalam amik tu....bangun tido arini dah jadi lain....heran sungguh

ko tertelan angin banyak sangat kot masa tido huh....

taklah...ni sobab ada orang dok hembus kut... What a Face

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by putra_rider on Tue Jan 19, 2010 4:59 pm

by Apai on Tue 19 Jan 2010 - 16:44

jimf wrote:
betul2 nostalgia laa korang...
mmg hansem geng zzrian ni rupanya (20 tahun dulu laaaa)...
Notakaki : tak sabo nengok gambo bang long masa mudo...

Aku pun tak sabor nengok gambo YB 30 thn dulu!...mase zaman glamor menjadi kegilaan student2 pompuan!

sekarang pon hensem lagi!!!lagi tua lagi hensem sebab lagi ber'uang'

putra_rider

Join date : 19/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Tue Jan 19, 2010 5:03 pm

lawa la moto er6 f tu.....tapi kalu 4 dapur lagi best....

2 dapur pun best lah kalu dah rege macam dia cakap tu...

Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by hi-wayMAN on Tue Jan 19, 2010 5:07 pm

Zainy921 wrote:lawa la moto er6 f tu.....tapi kalu 4 dapur lagi best....

2 dapur pun best lah kalu dah rege macam dia cakap tu...

2 dapur ke 4 dapur?...2 dapur ke 4 dapur...........???
jangan bila dah amik, dapur x brasap sudahhh.............. drunken drunken drunken lol!

hi-wayMAN

Join date : 18/01/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Amm Nova on Tue Jan 19, 2010 5:08 pm

Apa abang bosa citer bab dapur ni...Ni dapur pakai botol shampoo ke Very Happy

Amm Nova

Join date : 18/01/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Sponsored content Today at 8:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum