ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 11:00 pm

Zainy921 wrote:poie makan lagi best

avatar abg Zainy ni takde yg kaler kaler ke... Rolling Eyes
avatar
nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by furqaan on Tue Jan 19, 2010 11:16 pm

Nik kalau avatar atau gambir tak der kolor tue maknanyer dah masuk geng bangko ..
avatar
furqaan

Join date : 18/01/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 11:18 pm

furqaan wrote:Nik kalau avatar atau gambir tak der kolor tue maknanyer dah masuk geng bangko ..

oh..kirenya abg Samsul ni belum masuk geng2 tu lagi la ye.... Razz
avatar
nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by furqaan on Tue Jan 19, 2010 11:19 pm

Salam malam yg amat mendukacitakan ...Teset dah siap petang tadi...tapi hati terbakar ... hangin satu badan ... untuk terakhir kali teman minta kengkawan refer balik pada page1 ... kompomkan balik saiz memasing ... kalau lain pada yg tertera sila pm teman ...
avatar
furqaan

Join date : 18/01/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by furqaan on Tue Jan 19, 2010 11:21 pm

Nik ...buat aper mengaku muda ... apa orang muda tak dipanggilNYA ka ..
bersyukur apa yg kita nikmati sekarang ...ilmiah niekan ..
avatar
furqaan

Join date : 18/01/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 11:24 pm

furqaan wrote:Salam malam yg amat mendukacitakan ...Teset dah siap petang tadi...tapi hati terbakar ... hangin satu badan ... untuk terakhir kali teman minta kengkawan refer balik pada page1 ... kompomkan balik saiz memasing ... kalau lain pada yg tertera sila pm teman ...

apa jadi kali ni lak bang...
avatar
nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by awestol2nd on Tue Jan 19, 2010 11:29 pm

furqaan wrote:Nik ...buat aper mengaku muda ... apa orang muda tak dipanggilNYA ka ..
bersyukur apa yg kita nikmati sekarang ...ilmiah niekan ..

salam semua.....

sabar ADIK furq tak kan pasal teset nak marah Very Happy
kan dah panggil ADIK....

sory ya unkle......hehehehehhe Laughing

salam

awestol2nd

Join date : 18/01/2010
Age : 41

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Amm Nova on Tue Jan 19, 2010 11:43 pm

Awat ni Kak Farhana nak naik angin.Sat lagi pi la naik poghut... Very Happy
Tset teman amik kat Beris nanti..He..he...Eh!!!!Teman join ke Beris Shocked
avatar
Amm Nova

Join date : 18/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Raziskov on Wed Jan 20, 2010 12:36 am

Puhhh..baru sampai rumah dari rumah Put..
Ngam2 sampai rumah2 motor mati..tak boleh start..
mekasih pada Put kerana membaca doa naik kenderaan dan dijauhkan dari ape2 malapetaka semasa dlm perjalanan... Very Happy
Mekasih juga pada Put kerana belanja saya dan Wargaemas makan satey..perghhh..mmg marbeles... Very Happy

sekian
avatar
Raziskov
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 41

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Zainy921 on Wed Jan 20, 2010 12:37 am

tsert siap pun hangin
avatar
Zainy921

Join date : 19/01/2010
Age : 41

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by furqaan on Wed Jan 20, 2010 12:48 am

Abang porutt kecik ... mana tak hangin kamu pun akan hangin kalau hasil keroja macam haremmm ... satu lagi nko akan hangin lak ...lengan panjang ada 4 helai dia tak buat ... pastu buat2 tanyalak ader order ker .. nak jer teman bagi dia makan copy resit tue ,..
avatar
furqaan

Join date : 18/01/2010
Age : 49

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by azamreeves on Wed Jan 20, 2010 1:04 am

salam malam..... pirat
avatar
azamreeves

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Gilababan on Wed Jan 20, 2010 1:17 am

bye.... panggilan bantal...
avatar
Gilababan

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Gilababan on Wed Jan 20, 2010 1:20 am

Sobolom tlupo... sipoo.. u got enquiry for help kat umah sobolah dalam bilik rajah.... hehehehehe... (Coding sungguh bahso aku, sipoo bleh paham ker...) bounce
avatar
Gilababan

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by kamal on Wed Jan 20, 2010 8:57 am

assalamualaikum semua.
semua masih sipu2 malu nak post kat sini kut.
tak pa la, mod dah kasi laluan tu. buat mcm biasa, umah je baru.

kak furh,
jgn la hangin2. sabar ye. hidup kena enjoy.
klu nak hangin2 pun, benda yg dah jadi tu, jadi juga.
kita dah bagi 110% komitmen, tapi Allah yg menentukan rezeki kita.
syukur lah.. sahabat kita kat palestin tu tak pernah pun nak tempah tset.
avatar
kamal

Join date : 17/01/2010
Age : 41

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by qiss on Wed Jan 20, 2010 9:06 am

salam semuaaa..tompanngg lalluuuuuuuuuuuuuuu...;-)

qiss

Join date : 18/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by azamreeves on Wed Jan 20, 2010 9:08 am

salam pagi
avatar
azamreeves

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Wed Jan 20, 2010 9:11 am

Salam pagi semuaa.....
Pagi2 Expai den nak bercinto ngan kancil nyaris bercium ngan kancil kalu tak sepital lagi tahun ni...
avatar
cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by qiss on Wed Jan 20, 2010 9:12 am

azamreeves wrote:salam pagi

wah segak bergaya avatar ...............yummy i like...;-)

qiss

Join date : 18/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Wed Jan 20, 2010 9:18 am

Qiss wrote:
wah segak bergaya avatar ...............yummy i like...;-)

alamak pepagi sudah bikin meremang bulu roma flower
avatar
cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Amm Nova on Wed Jan 20, 2010 9:18 am

Salam..
Dah 2 pagi basah pi koje....Nasib la kecut ckit je Smile
avatar
Amm Nova

Join date : 18/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by afaris06 on Wed Jan 20, 2010 9:27 am

salam pagi yg ceria lagi nyaman....kpd otai2, sifu2 dan bangko2
hamba menumpang berporem...
sekian...
avatar
afaris06

Join date : 18/01/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by fie on Wed Jan 20, 2010 9:28 am

salam..
salam sedih..
mtor down semalam kat amjal..
kene short circuit
hangit n ader wayar terbakar berdekatan starter,(tapi motor boleh hidup.)
tq to afaris, abg bosa, mr potenza yg sudi tlg angkat moto ke atas 4x4 semalam..tak lupe juga bt mr kamal yg bertanya kabar semalam.

tq so much...

p/s terpikir2 kerosakan ape yg telah berlaku..$$$$$
avatar
fie

Join date : 18/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by putra_rider on Wed Jan 20, 2010 9:39 am

cak_onn wrote:Salam pagi semuaa.....
Pagi2 Expai den nak bercinto ngan kancil nyaris bercium ngan kancil kalu tak sepital lagi tahun ni...

salam to all!!!

syukur tak bersetubuh expai dgn kancil tu..kalo tak, nurse tanya , "abang suka duduk sini ker?"

ajis, kan aku dah kata, doa tu mustajab,syukur ko selamat sampai..

fie, minggu depan aku dan wargaemas nak bwk muto ke dukun ann kat rawang..mudah2an ubatnyer mujarab..

yg pentingnyer, DUIT MAU TERBANG!!!!!!
avatar
putra_rider

Join date : 19/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by cak_onn on Wed Jan 20, 2010 10:02 am

Put Kalu ko nak gi rawang kasi tau aku sekali pasal nak bawa carb aku sekali repair
avatar
cak_onn

Join date : 18/01/2010
Age : 40

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V02- Tahun Baru Rumah Baru(19/01/2010)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum