NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by IpIn on Thu Jan 28, 2010 10:20 am

syabas NBC klu ade peluang nnt teringin jgk nak join bro2 ni semua...

IpIn

Join date : 18/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by ganahsokmo on Thu Jan 28, 2010 10:54 am

carlnain wrote:Join ride dgn NBC memang mantap..... cheers cheers cheers

Masih teringat RIDE NASI KANDAR PENANG....Thn Lepas, d bawah bimbingan Abg Deris.....

Geng2 NBC dan NSRM Penang memberikan full support pada kippers yg mengikuti xtvt ride ke sana.......... cheers cheers

Gambir ride kippers bersama NBC dan NSRM PENANG.....(mlm tu aje hampir2 40 bijik moto2 full fairing d atas jln raya Shocked Shocked )







P/S : just sharing bro.....kalo salah tlg delete
neh pixman ada bawa g mkn nasi kandar line clear @ ikan bakar perda tak neh?????kalau takder, kena repeat blk....

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Thu Jan 28, 2010 11:43 am

ikan bawal goreng la yg kat perda tu....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by valentino joei99 on Thu Jan 28, 2010 11:56 am

janganla sebut2 ikan bawal tu weii,telan air liur dah ni.... drunken rabbit

ikan keli goreng kat situ lagi sodapppp.... Very Happy

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Thu Jan 28, 2010 12:03 pm

mmg sedap la makan kat situ...
jom nanti repeat penang kiter g makan situ lg....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by ganahsokmo on Thu Jan 28, 2010 12:19 pm

Sp33d3r wrote:ikan bawal goreng la yg kat perda tu....
hahahahahaha...silap2......mau g lagi saner ker???

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Thu Jan 28, 2010 12:24 pm

mesti la mau... taun nie ride penang sebelum balik kiter g makan saner.....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by sHa Rapunzel on Thu Jan 28, 2010 12:31 pm

this yer lau pegi nak bwk keta plk....
nak bwk my 2 princess jln2 kat sana....

sHa Rapunzel

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by carlnain on Thu Jan 28, 2010 12:38 pm

Sp33d3r wrote:tiap2 taun ader ride penang... tahun nie pon wajib adakan jugak....
hehehe....

Sama la kite , Kippers pon acara RIDE PENANG dah jadi acara tahunan .....apa kata kalo nak ride
penang kita ride sesama ...... cheers cheers cheers cheers

Kalo Kippers , RIDE PENANG d adakan sebagai acara penutup xtvt tahunan...
anyway leh je bincang Tarikh yg sama.....Aku akan menjemput NSRM sekali
memandangkan ada jemputan tuk ride bersama kalo ada RIDE PENANG dari pihak NSRM.

carlnain

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Thu Jan 28, 2010 12:48 pm

carlnain wrote:
Sp33d3r wrote:tiap2 taun ader ride penang... tahun nie pon wajib adakan jugak....
hehehe....

Sama la kite , Kippers pon acara RIDE PENANG dah jadi acara tahunan .....apa kata kalo nak ride
penang kita ride sesama ...... cheers cheers cheers cheers

Kalo Kippers , RIDE PENANG d adakan sebagai acara penutup xtvt tahunan...
anyway leh je bincang Tarikh yg sama.....Aku akan menjemput NSRM sekali
memandangkan ada jemputan tuk ride bersama kalo ada RIDE PENANG dari pihak NSRM.

Cadangan disokong... Nanti boleh jumper NBC samer time kat penang.... lagi ramai lagi meriah n bes.....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Thu Jan 28, 2010 12:49 pm

Bat_mem wrote:this yer lau pegi nak bwk keta plk....
nak bwk my 2 princess jln2 kat sana....

ok jer..... nanti kene arrangekan date la pulak untuk ke penang,.....
tunggu ader yg mengofferkan diri jadi PIC la....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by jackall on Mon Feb 01, 2010 11:37 am

a'kumm... menjemput tuk men paintball to all riderz..... sila rujuk tread sokan yer... tq..

ps: jom paintball........!!!!(aku tetap ajakk.. muskipung korang jauh..heheh..)

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by penang_pixman on Mon Feb 01, 2010 12:55 pm

jom on PENANG..

Aku selaku tauke NBC mengalu2kan kedatangan datuk2, datin2 tan sri dan puan sri sekali ke penang... amat sukacita jika kalian sudi hadir... pada geng kip, hari tu minta maaf tak dpt nak bersama2 korang sbb tarikh tu sepupu aku kahwin kat Shah Alam, kalo nak organize ride ni nnt suruh PIC set date, supaya nnt bleh aku tolak job2 wedding awal2...

________________________________________________________________________________________________

penang_pixman/017-4212374
http://www.nusantarabikersclub.com/html/index.asp
http://penangpixman.fotopages.com

penang_pixman
Moderator

Join date : 18/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by jackall on Mon Feb 01, 2010 2:10 pm

huuhuh..baik sungguh PP, menolak job weddding demi persahabatan.. menolak ribuan ringgit utk kawan2 riderz tersayang.. caya lu lah PP..heheh..

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by penang_pixman on Mon Feb 01, 2010 2:43 pm

duit bleh cari bro... kekewan susah bro... nnt kekewan pakat lari tak mau kawan ngan aku.. aku jd sebatang `kera' la...

________________________________________________________________________________________________

penang_pixman/017-4212374
http://www.nusantarabikersclub.com/html/index.asp
http://penangpixman.fotopages.com

penang_pixman
Moderator

Join date : 18/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by mizi on Mon Feb 01, 2010 2:56 pm

jom pinang. ari tu kena ikan bawal, kali ni ikan keli lak fuhh terangkat beb.. Very Happy

mizi
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by penang_pixman on Mon Feb 01, 2010 3:14 pm

tak kisah, keli ada, bawal ada, ikan guppy goreng pun ada hehehe... jom2 mai la... bleh la lawat aku sekali weiiiiiiiii... Laughing

________________________________________________________________________________________________

penang_pixman/017-4212374
http://www.nusantarabikersclub.com/html/index.asp
http://penangpixman.fotopages.com

penang_pixman
Moderator

Join date : 18/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Chi Kent on Mon Feb 01, 2010 6:08 pm

aku nk ayam die....ahahahhaa....

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by carlnain on Mon Feb 01, 2010 6:56 pm

penang_pixman wrote:jom on PENANG..

Aku selaku tauke NBC mengalu2kan kedatangan datuk2, datin2 tan sri dan puan sri sekali ke penang... amat sukacita jika kalian sudi hadir... pada geng kip, hari tu minta maaf tak dpt nak bersama2 korang sbb tarikh tu sepupu aku kahwin kat Shah Alam, kalo nak organize ride ni nnt suruh PIC set date, supaya nnt bleh aku tolak job2 wedding awal2...

X pa bro , aku pon dpt tau dari abg deris/revrider, bro x ada masa ride tu. Anyway anak2 buah bro sudey memberikan kerjasama yg baik
semasa kitaorg d sana . memang meriah... cheers cheers cheers . Saya mesti pillleeeyyy......... cheers cheers

Thn ni may b kippers akan bersama NSRM tuk acara RIDE PENANG....Acara ni dah jadi acara tahunan WAJIB tuk KIPPERS...... cheers cheers

carlnain

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Tue Feb 02, 2010 8:29 am

kene cari dtae sesuia nie kite g penang lg...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by jackall on Tue Feb 02, 2010 12:13 pm

teringin nak g penang nek moto tzm plak.. dulu g nek kete dan moto cup jer.. heheh...

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by penang_pixman on Tue Feb 02, 2010 3:48 pm

carlnain/sp33d3r/jackall ------ kali ni datang awal... sampai penang pagi jumaat, ada banyak masa.. kalo dulu round2 pulau, kali ni boleh g holiday kat lata sedim (kedah), tak jauh mana pun... boleh nek bkt bendera gak...mcm2 xtvt bleh buat...janji enjoy... tempat penginapan jgn risau... umah mak aku ada... kalo nak meriah lagi sewa home stay double story...

________________________________________________________________________________________________

penang_pixman/017-4212374
http://www.nusantarabikersclub.com/html/index.asp
http://penangpixman.fotopages.com

penang_pixman
Moderator

Join date : 18/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Tue Feb 02, 2010 3:51 pm

kena buat 2 hari 2 malam la nie...tapi malam kedua balik kl.... setuju sgt...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by penang_pixman on Tue Feb 02, 2010 4:47 pm

sampai KL isnin pagi lor... terus p keja hehehehe..

________________________________________________________________________________________________

penang_pixman/017-4212374
http://www.nusantarabikersclub.com/html/index.asp
http://penangpixman.fotopages.com

penang_pixman
Moderator

Join date : 18/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sp33d3r on Tue Feb 02, 2010 4:53 pm

mau mc kalo gitu...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: NUSANTARA BIKERS CLUB (MENGANAS DI PENANG)

Post by Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum