PROTON&PERODUA

View previous topic View next topic Go down

PROTON&PERODUA

Post by valentino joei99 on Fri Jan 22, 2010 4:32 pm

SALAM..

sesiapa yg berniat nak beli kereta baru proton&perodua,bolehla pm@sms saya,ada member boleh tolong deal cantikkk punya... Smile










pm@sms to:012 2421157,valentino joei..tq semua,tq rmc.. Smile Cool

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by FlyingMan on Sat Jan 23, 2010 10:54 am

ada yang full loan tak

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by Chi Kent on Sat Jan 23, 2010 3:24 pm

persona brapa low downpayment blh kasi?
monthly plak brapa?
intrest brapa?

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by valentino joei99 on Sat Jan 23, 2010 10:22 pm

kalo document ok boleh buat full loan,details:

document diperlukan:

1)salinan ic
2)lesen yg sah dan hidup
3)penyata kwsp@penyata bank in@payslip 3 bulan
4)bil elektrik

kalau ambik full loan,interest +-3.75% setahun..
siapkan document,member aku akan try applykan loan mana2 bank yg boleh..


Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by mr lans on Tue Jan 26, 2010 11:47 pm

ada beli satu dapat lagi satu tak?

mr lans
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by Chi Kent on Tue Jan 26, 2010 11:56 pm

adesss...abg lan mau angkat alza ka?

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by valentino joei99 on Wed Jan 27, 2010 8:54 am

mr lans wrote:ada beli satu dapat lagi satu tak?

mmang ada,beli 1 dapat lagi 1,tapi kena bayar double,yuran proses.....












pirat pirat tongue Razz

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by aie@ppv6 on Wed Jan 27, 2010 10:31 am

lai...lai... proton tgh bagi diskaun untuk raya cina nih.. war2 kan kepada kawan... kasi support sama joei.. boleh gak buat duit raya... har..har..

joei... 20%...

aie@ppv6

Join date : 18/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by Sp33d3r on Wed Jan 27, 2010 10:43 am

diskaun tu dari rate sebenar sekarang ke?
pas tu diskaun 20% tu start biler sampai biler....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by blacken on Tue Feb 16, 2010 4:43 pm

Chi Kent wrote:persona brapa low downpayment blh kasi?
monthly plak brapa?
intrest brapa?

salam 1 Malaysia bro..

kalau graduate student, boleh wat full loan pakai graduate punya skim..0 downpayment la..leh nego ngan bank..kalau ko nak bayar sket pon boleh gak..syarat dia:
1. I.C. n licence..
2. Surat pengesahan jawatan.
3. Latest payslip.
4. Sijil graduation

Pas tu ko leh wat loan untuk 10 tahun..interest rate around 3.75%..ada 2 bank yg boleh wat..bank islam n bank rakyat..bank lain aku x berapa pasti..try tny proton edar yang berhampiran untuk maklumat lanjut..kalau ko ambik persona medium line manual, harga dia RM 50,300 n ko loan just RM50,000 so sebulan ko just kene bayar RM 575 je..

blacken

Join date : 16/02/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by Azmi009 on Sun May 23, 2010 11:07 am

bro nak tanya kalau full loan proton persona se sebulan brpa??
kalau myvi plak brpa??

Azmi009

Join date : 25/01/2010
Age : 25

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by blacken on Sun May 23, 2010 1:39 pm

tgk pada loan yg ko wat la..mcm aku tulih kat atas tu..

blacken

Join date : 16/02/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by Azmi009 on Sun May 23, 2010 1:41 pm

kalau aku nak wat loan untuk 10 tahun

Azmi009

Join date : 25/01/2010
Age : 25

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by blacken on Mon May 24, 2010 8:59 am

ko devide la interest rate 3.75% tu..setau aku ada 2 bank je yg offer 10 tahun ni..ko check la..nak clear lagi ko g proton show room..settle mslh ko.. Razz

blacken

Join date : 16/02/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: PROTON&PERODUA

Post by Sponsored content Today at 4:18 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum