METER RPM?????

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: METER RPM?????

Post by Darth^Vader on Sun Mar 14, 2010 6:23 pm

Contoh gambar

Contoh meter RPM + Voltmeter jenama KOSO


RPM Meter


Voltmeter

Darth^Vader

Join date : 14/03/2010
Age : 29

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by RevRider on Sun Mar 14, 2010 10:48 pm

bro Darth Vader, tima kasih atas info dan gambar yg diberi tu..........memang superb la bro............cuma masalahnya, si Joei dan Mysteryz tu bincang pasal nak pasang meter tu kat TZM...........pening woooooo................. scratch scratch

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by speeder23 on Mon Mar 15, 2010 9:19 am

pakai digital koso cantek gak...rege x sure plak

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by Darth^Vader on Tue Mar 16, 2010 11:32 am

RevRider wrote:bro Darth Vader, tima kasih atas info dan gambar yg diberi tu..........memang superb la bro............cuma masalahnya, si Joei dan Mysteryz tu bincang pasal nak pasang meter tu kat TZM...........pening woooooo................. scratch scratch

takde masalah bro.. sekadar membantu mana yang boleh.. tak sure pulak kalau motor tzm..

Darth^Vader

Join date : 14/03/2010
Age : 29

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by RevRider on Tue Mar 16, 2010 3:53 pm

Darth^Vader wrote:
RevRider wrote:bro Darth Vader, tima kasih atas info dan gambar yg diberi tu..........memang superb la bro............cuma masalahnya, si Joei dan Mysteryz tu bincang pasal nak pasang meter tu kat TZM...........pening woooooo................. scratch scratch

takde masalah bro.. sekadar membantu mana yang boleh.. tak sure pulak kalau motor tzm..

cun la bro............semangat cam ni la kita nak serapkan dikalangan RMCian..............bila senang harap bro leh join aktiviti RMC.............teringin gak nak tengok moto yg ber'gadget' ni.................. Smile Smile

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by matnur_83 on Thu Mar 18, 2010 7:55 pm

mantaplah...aku bru nk berjinak dgn tzm ni

matnur_83

Join date : 18/03/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by bluesifu on Tue Oct 19, 2010 3:37 am

Chi Kent wrote:http://www.mudah.my/RPM-Digital-meter---memory-recorder-5163058.htm
http://www.mudah.my/Meter-rpm-ada-shift-light-5155236.htm
http://www.mudah.my/RPM-Meter-Jarum-JASMA-5134335.htm
salam semua... aku ley bg katne korang bley cari mter rpm digital and undgital.. xpayah susah2 bkak meter lame, so menda neh korang just bley klipkan sajer kat meter lame or korang bley buatkan tapak baru meter yang dipanggil 'bay'. korang bley dapatkan alat 2 dr DAVID CHOO salah sorang provider biker dr penang.. xmhal dan xmurah, sedang2..pic aku xley nk bagi sbb mtor aku tzm aku dah jual.aku pakai n puas ati. mtor klu anta wshop setting pun dpt setting lbih baik lagi.. ade byak jenis untuk sume mtot kecuali motor yamaha cup dan sewaktu dengannyer.. salam

bluesifu

Join date : 07/06/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: METER RPM?????

Post by Sponsored content Today at 5:46 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum