Adobe photoshop

View previous topic View next topic Go down

Adobe photoshop

Post by bard on Fri Jan 29, 2010 10:52 am

salam semua...jom kita belajar adobe nak..

baru2 ni saya ader jumpa 1 website..banyak ilmu yang saya dah dapat..

mybe saya yg ketinggalan zaman jika bro2 seme dah tau pasal kewujudan web ini...

pada sapa yang belum tau..anda boleh klik link nie

http://sifoo.com/v7/category/tutorial/photoshop/

bard

Join date : 25/01/2010
Age : 37

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000800992598

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by donut on Fri Jan 29, 2010 12:38 pm

http://www.tutorialized.com/

pun tempat blaja adobe photochop ni. Smile

donut

Join date : 19/01/2010
Age : 28

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by zHaF on Fri Jan 29, 2010 4:27 pm

bard wrote:salam semua...jom kita belajar adobe nak..

baru2 ni saya ader jumpa 1 website..banyak ilmu yang saya dah dapat..

mybe saya yg ketinggalan zaman jika bro2 seme dah tau pasal kewujudan web ini...

pada sapa yang belum tau..anda boleh klik link nie

http://sifoo.com/v7/category/tutorial/photoshop/

Thanks bro..

bleh laa saya blaja ttg adobe kat cni. Cool

________________________________________________________________________________________________

Don't Read This Unless You are Dumb.

zHaF
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by matnur_83 on Thu Mar 18, 2010 8:25 pm

aku pun nk belajar gak....hehehe

matnur_83

Join date : 18/03/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by bard on Fri Mar 19, 2010 8:54 am

silakan...

bard

Join date : 25/01/2010
Age : 37

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000800992598

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by Izat_TZM on Fri Mar 19, 2010 10:39 am

menarik..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by awek$ s@kti on Fri Mar 26, 2010 12:31 pm

waaa terima kasih lah....
nie memang subjek core aku.....

aku memang tgk carikkk

awek$ s@kti
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by matnur_83 on Fri Apr 09, 2010 7:46 pm

pendapat aku sape yang dah try boleh post kat sini..jadi mungkin boleh jadikan tutorial kepada kawan2 yang lain

matnur_83

Join date : 18/03/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by matnur_83 on Fri Apr 09, 2010 7:56 pm

ni link untuk gambar yang aku buat photoshop
http://www.facebook.com/photo.php?pid=98621&id=100000675892072

matnur_83

Join date : 18/03/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Adobe photoshop

Post by Sponsored content Today at 8:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum