ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 10:05 pm

riderzzr wrote:kaki ok la, tapi tak pulih sepenuh nyer lagi bang gaban..
lama gak kot nak pulih sepenuh nyer ni..

abg nik,
tak join la trek.. saya ni nak pegi trek pon takut sesat..

takpe dik..jgn takut sesat..nanti abg Putrarider akan up kan googlemap kat sini ye...( mcm hampeh... Suspect Suspect )...

nota: Baban..kau tolong setelkan kaki Adam lagi seblah bleh..? Suspect

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by ganahsokmo on Mon Jan 18, 2010 10:07 pm

Gilababan wrote:
ganahsokmo wrote:
Gilababan wrote:Rumah lama da tak le masuk la... jgn kata dpn rumah... 1 taman tak le..
takleh masuk coz link .com dalam proses pemindahan ke umah baru...
Patut la.. Abe ganah, ni kigho setak dr kosong balik la ni.. No of post pung kosong la..
nak buat lagu mano...kawe pon terpaksa berkorban total post yg dah cecah 13k gara2 spam terlebih tanpa had dulu kat umah lama sampai ADMIN BARU kat sane jeles ngan KESPAMMER kawe...hahahahaha

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by riderzzr on Mon Jan 18, 2010 10:11 pm

abe nik,
settle kaki ambo hok sebeloh lagi?
sebelum kawe mari kl ni, kawe blaja doh lakoh semboh bidah burung.. haipppppp!!

riderzzr

Join date : 17/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 10:12 pm

ganahsokmo wrote:nak buat lagu mano...kawe pon terpaksa berkorban total post yg dah cecah 13k gara2 spam terlebih tanpa had dulu kat umah lama sampai ADMIN BARU kat sane jeles ngan KESPAMMER kawe...hahahahaha

kita bukan ada niat nak spam pun kan?..join forum saje nak bergurau2...of coz aspek ilmiah diutamakan..tapi biasa lah..kat dlm alam realiti pun stress..takkan kat forum nak stress2 jugak ...sesekali melawak..terspam dua..apa lah salahnya ye...hehehehe.... Laughing

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 10:14 pm

riderzzr wrote:abe nik,
settle kaki ambo hok sebeloh lagi?
sebelum kawe mari kl ni, kawe blaja doh lakoh semboh bidah burung.. haipppppp!!

hok ni hok kawe tak berahi nih..burung mano puloookkk....ook aloh.... Razz

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by riderzzr on Mon Jan 18, 2010 10:19 pm

muay tapok 12 la abe nik..
naik gelanggang bui lakoh semboh bidah burung.. tapi gak jupo fighter alik sakho na khon, keno siku balik terus bersara Laughing

riderzzr

Join date : 17/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by ganahsokmo on Mon Jan 18, 2010 10:21 pm

nik7719 wrote:
ganahsokmo wrote:nak buat lagu mano...kawe pon terpaksa berkorban total post yg dah cecah 13k gara2 spam terlebih tanpa had dulu kat umah lama sampai ADMIN BARU kat sane jeles ngan KESPAMMER kawe...hahahahaha

kita bukan ada niat nak spam pun kan?..join forum saje nak bergurau2...of coz aspek ilmiah diutamakan..tapi biasa lah..kat dlm alam realiti pun stress..takkan kat forum nak stress2 jugak ...sesekali melawak..terspam dua..apa lah salahnya ye...hehehehe.... Laughing
hahahahahahaha...tu buke terspam dua, tu dah terover spam...hahahahahaha...ape pon, moga sume zzrian dapat berspam dengan jaya nyer kat umah baru....

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 10:24 pm

riderzzr wrote:muay tapok 12 la abe nik..
naik gelanggang bui lakoh semboh bidah burung.. tapi gak jupo fighter alik sakho na khon, keno siku balik terus bersara Laughing

uuih..bahayo set set ni nih... Razz

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by Gilababan on Mon Jan 18, 2010 10:25 pm

ganahsokmo wrote:
Gilababan wrote:
ganahsokmo wrote:
Gilababan wrote:Rumah lama da tak le masuk la... jgn kata dpn rumah... 1 taman tak le..
takleh masuk coz link .com dalam proses pemindahan ke umah baru...
Patut la.. Abe ganah, ni kigho setak dr kosong balik la ni.. No of post pung kosong la..
nak buat lagu mano...kawe pon terpaksa berkorban total post yg dah cecah 13k gara2 spam terlebih tanpa had dulu kat umah lama sampai ADMIN BARU kat sane jeles ngan KESPAMMER kawe...hahahahaha
La pulok.. Lagu tu kawe pun tok se la nok cakak buke2 lg.. Keno limitla hok sepè nih.. Kalu nok sepè pun boh dale 1 post bebanyok da la.. De ko lagu tuh..

Gilababan

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 10:26 pm

ganahsokmo wrote:hahahahahahaha...tu buke terspam dua, tu dah terover spam...hahahahahaha...ape pon, moga sume zzrian dapat berspam dengan jaya nyer kat umah baru....

hurrey...buleh spam...kekekkekeke.... cheers

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by Gilababan on Mon Jan 18, 2010 10:28 pm

nik7719 wrote:
riderzzr wrote:muay tapok 12 la abe nik..
naik gelanggang bui lakoh semboh bidah burung.. tapi gak jupo fighter alik sakho na khon, keno siku balik terus bersara Laughing

uuih..bahayo set set ni nih... Razz
Huk aloh, demo teraje la peghut dio balek.. Mace pandai bena aku he he he..

Gilababan

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 10:30 pm

Gilababan wrote:
nik7719 wrote:
riderzzr wrote:muay tapok 12 la abe nik..
naik gelanggang bui lakoh semboh bidah burung.. tapi gak jupo fighter alik sakho na khon, keno siku balik terus bersara Laughing

uuih..bahayo set set ni nih... Razz
Huk aloh, demo teraje la peghut dio balek.. Mace pandai bena aku he he he..

demo ado pistol GB..buleh la lawe kelik...

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by wares on Mon Jan 18, 2010 11:07 pm

salam spam...
masih selowuuuuu zzrianz....
macam tak caye lak zzrianz ni blh selow...... Twisted Evil

wares

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by furqaan on Mon Jan 18, 2010 11:09 pm

Salam malam ...nie nak cakap ilmiah sikit ... Teset Kukup last kedai cakap Esok bersamaan 19/01 akan siap ... klau tak siap jugak teman serenderlah ... kansel trus ... tak mau buat lah .. nak amik duit balik dan pulangkan pada yg mengorder ... teman pun dah letih nak kejor taukeh kedai tue .. minta maaf bebanyak pada kengkawan semua ...kedai janji dgn teman pastu teman janji pulak pada kengkawan masa serahan ... tapi macam harem...... hangin satu badan ...

furqaan

Join date : 18/01/2010
Age : 48

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by ganahsokmo on Mon Jan 18, 2010 11:14 pm

Gilababan wrote:
ganahsokmo wrote:
Gilababan wrote:
ganahsokmo wrote:
Gilababan wrote:Rumah lama da tak le masuk la... jgn kata dpn rumah... 1 taman tak le..
takleh masuk coz link .com dalam proses pemindahan ke umah baru...
Patut la.. Abe ganah, ni kigho setak dr kosong balik la ni.. No of post pung kosong la..
nak buat lagu mano...kawe pon terpaksa berkorban total post yg dah cecah 13k gara2 spam terlebih tanpa had dulu kat umah lama sampai ADMIN BARU kat sane jeles ngan KESPAMMER kawe...hahahahaha
La pulok.. Lagu tu kawe pun tok se la nok cakak buke2 lg.. Keno limitla hok sepè nih.. Kalu nok sepè pun boh dale 1 post bebanyok da la.. De ko lagu tuh..
hahahahahahaha...takpo2...spam jer sepuas hati...no limit.....

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by Gilababan on Mon Jan 18, 2010 11:14 pm

nik7719 wrote:
Gilababan wrote:
nik7719 wrote:
riderzzr wrote:muay tapok 12 la abe nik..
naik gelanggang bui lakoh semboh bidah burung.. tapi gak jupo fighter alik sakho na khon, keno siku balik terus bersara Laughing

uuih..bahayo set set ni nih... Razz
Huk aloh, demo teraje la peghut dio balek.. Mace pandai bena aku he he he..

demo ado pistol GB..buleh la lawe kelik...
Pistol air ada la.. Kekeke..

Gilababan

Join date : 17/01/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by ganahsokmo on Mon Jan 18, 2010 11:14 pm

nik7719 wrote:
ganahsokmo wrote:hahahahahahaha...tu buke terspam dua, tu dah terover spam...hahahahahaha...ape pon, moga sume zzrian dapat berspam dengan jaya nyer kat umah baru....

hurrey...buleh spam...kekekkekeke.... cheers
hahahahahahaha...spam jer..jgn tak spam.....

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 11:31 pm

Gilababan wrote:
demo ado pistol GB..buleh la lawe kelik...
Pistol air ada la.. Kekeke..[/quote]

jauh ke air buleh tembak.... Razz Razz

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Mon Jan 18, 2010 11:33 pm

furqaan wrote:Salam malam ...nie nak cakap ilmiah sikit ... Teset Kukup last kedai cakap Esok bersamaan 19/01 akan siap ... klau tak siap jugak teman serenderlah ... kansel trus ... tak mau buat lah .. nak amik duit balik dan pulangkan pada yg mengorder ... teman pun dah letih nak kejor taukeh kedai tue .. minta maaf bebanyak pada kengkawan semua ...kedai janji dgn teman pastu teman janji pulak pada kengkawan masa serahan ... tapi macam harem...... hangin satu badan ...

alah abg Samsul ni..jiwa pink la plak... Very Happy
takde paksaan dan gesaan la bang..kami semua ok..kecuali GB..abg Jep..abg Jimf..kamal..Ajis...Zainey...Afaris..Fie....Adam....Nik7719..bla bla bla bla.....


Razz Razz Razz

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by furqaan on Mon Jan 18, 2010 11:35 pm

Banyak la jiwa pink nko ... dah bengang tahap tak bley tengok gambar ride yg lepas2

furqaan

Join date : 18/01/2010
Age : 48

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 12:00 am

ala abg Samsul..jgn la marah2...saya tak kesah kalo tak dpt t shet tu...susah susah sgt kite beli je t shet putih kosong tulis ngn marker pen..hehehhehe..

sah sah kene pelangkung aku nih.... What a Face Razz

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 12:01 am

ah..nak gi solat isyak dulu lah.. Very Happy

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nawza on Tue Jan 19, 2010 12:15 am

Salam...malam...! saya org baru di sini harap dpat tunjuk ajar dr sahabat2...(terima kasih pd mod yg bagi PM...utk masuk ghumah baru..)

No komen...panjang2...psal x tau citer sbnar...! yg sudah tue sudah le...dunia permotoran nie pun bukan nyer bsar sgat...esok..lusa ..tulat...mgkin berselisih...adat berforum laa ..pindah mindah nie..! dah brape kali pindah ler agaknye...masuk sane masuk sini....entahlaaa...!

cume cadangan aku yg x seberapa....klau ade D.I.Y...@ FMEA ker..elok di copykan kat mukebuku yg ajis wujudkan...at least ade jugak sbgai backup...sayang bukan senang nak kumpul benda2 ilmiah tue...

ok laa..itu jeee ngomelan aku utk kali nie..sory laa klau terpanjang...( adam mesti marah nie...) calooo ...


~ nota kaki ~ dah bleh laa pikir psal buat rumah tangga sendiri...eehhmmm.. Very Happy

nawza

Join date : 18/01/2010
Age : 31

http://www.azwanputeh.com

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 12:17 am

setuju dgn Nawza..
tapi tak setuju dgn avatar dia...

hehek... Razz

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by nik7719 on Tue Jan 19, 2010 12:18 am

pastu tak setuju jugak dgn umo dia...

nik7719

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: ZZRianz-Community-V01- Tahun Baru Rumah Baru(16/01/2010)

Post by Sponsored content Today at 2:08 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum