Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by ganahsokmo on Wed Apr 28, 2010 4:11 pm

tzm_29 wrote:
ganahsokmo wrote:ces...geng kacamata plak...geng pisau tewas dua2 minggu lepas
salam,sebenarnya geng pisau tak tewas lg,cuma masa petempuran berlaku pisau lupa nak bawak.tu yg teruk kena,adalah 6ketul belang tarung hingap kat bdn Razz Razz
aku jugak yg ok kali neh...hahaha

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by ganahsokmo on Wed Apr 28, 2010 4:13 pm

tzm_29 wrote:
jackall wrote:
ganahsokmo wrote:ces...geng kacamata plak...geng pisau tewas dua2 minggu lepas

hahahaha...

ganahh ---> betul tuu.. geng pisau kalah terukkk ... adoiyaiii... haha... so musti geng pisau nak repeat balik nie.. heheh...

speeder ---> geng kaca mata maintainnnn heheh.. sib baik menang.. hahah... ble geng lagi nie...

ps: berapa byk gengg daaaa.... mcm mcm geng ada ... bluess gang je tak de... bom
repeat blk sudah mustii.tak puas hati maker tak cun seperti d hrpkan.lg pun kita tak main dlm hutan.kali akan dtg nak pastikan main dlm hutan,hahaha....nak tembak dd.peluang dah tentu menyebelahi kita,dia berbadan besar takde tempat nak nyorok,pokok2 semua kecik2. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
hahaha...tu dah semestinyer...aku mau kasik tempak perut nyer....hahaha

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by ganahsokmo on Wed Apr 28, 2010 4:14 pm

Chi Kent wrote:biler lg nie...?
roger2 by phone yerk...
jarang online skrg nie.
kasik ON PTT cepat2 la

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Wed Apr 28, 2010 4:21 pm

ganahsokmo wrote:
Chi Kent wrote:biler lg nie...?
roger2 by phone yerk...
jarang online skrg nie.
kasik ON PTT cepat2 la

er..nanti kalau dalam hutan PTT tak dibenarkan yer .. hahahha.. sbb aku guna celcom..hihih...

ps: beriye riye benar tuan hamba chikent nie..heheh.. tak takut geng garpu ker... hahaha.. aku da ada geng baru skang.. geng garpu.. takdaa pisau pisauu nie semuaa.. aku pakai garpu jer.. hahah.. geng makannnnn byk.. leh ajak wasie nie hehehe.. Twisted Evil Twisted Evil

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by speeder23 on Wed Apr 28, 2010 4:27 pm

geng kapak xde ke ni???hahaha

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Wed Apr 28, 2010 4:40 pm

huishhhh..bunyik ganass giler..nak geng kapak kena ajakkk stephen chow dr kung fu hustle... hahah.. tak berani aku men dgn geng kapakk..hahahha...

ps: teringat geng kapak stephen chow.. hehhe..goli plak hati den..heheheh..

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by tzm_29 on Wed Apr 28, 2010 11:23 pm

jackall wrote:huishhhh..bunyik ganass giler..nak geng kapak kena ajakkk stephen chow dr kung fu hustle... hahah.. tak berani aku men dgn geng kapakk..hahahha...

ps: teringat geng kapak stephen chow.. hehhe..goli plak hati den..heheheh..
salam, knp nak ajak stephen chow?dia mana tau main paintball,ajaklah panjang chow dr geng spanar lg ganas gilerrr[panjang pun ada geng br tau.d tubuhkan setelah tdk puas hati dgn pegasas2 yg menembak geng sediri termasuklah aku] Crying or Very sad Crying or Very sad

tzm_29

Join date : 24/03/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by tzm_29 on Wed Apr 28, 2010 11:38 pm

jackall,kasi up tarikh utk vesi3.bln dpn dd nak blk kmpg,tak dpt nak bls dendam.dah ada tarikh senang blh blk kmpg kejap jmpa mat kilau mntk ilmu hilang , sanang skt blh aku sembelih dd hahaha....

tzm_29

Join date : 24/03/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by ganahsokmo on Thu Apr 29, 2010 12:18 am

hah...kasik tarikh cepat2...aku nak tembak perut nih

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 10:46 am

tzm_29 wrote:
jackall wrote:huishhhh..bunyik ganass giler..nak geng kapak kena ajakkk stephen chow dr kung fu hustle... hahah.. tak berani aku men dgn geng kapakk..hahahha...

ps: teringat geng kapak stephen chow.. hehhe..goli plak hati den..heheheh..
salam, knp nak ajak stephen chow?dia mana tau main paintball,ajaklah panjang chow dr geng spanar lg ganas gilerrr[panjang pun ada geng br tau.d tubuhkan setelah tdk puas hati dgn pegasas2 yg menembak geng sediri termasuklah aku] Crying or Very sad Crying or Very sad
[i]

tzm 29 ----> hahhahah hahahampeh... geng spanaarr yerk.. fuishh.. byk geng nie... oooo kau pung ada tembak member sendiri ker.. ooo kau kut yg tembak aku nie... heheh.. nie yg gerammmmm nie..

ps: huhuhuhu... pengasas ke tak ker.. bukan ukuran.. dalam medan perang.. kita semua samaa.. hahha... tapi kali nie aku nak main hutannn... nak tembak ehemm ehemmm (nama dirahsia kann.. la la la laa...)... jagaa kauuu... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 10:51 am

tarikhh yer... roger roger roger.. tarikh... undiii undii tarikh... minggu nie pertama ke kedua nie.. haha..

ps: huhu..didie balik kampung ker bulan depan? heheh.. menuntut ilmu kebal apoo.. heheh... (byk gak kena tembakk dgn didie tapi peluru tak meletop.. huhuh.. menjadik gak ilmu kereta kebal aku.. heheh..tu yg didie bengang tu tp akhir nyer kecundang jua aku.. hahah..tak larat nak larik dahh... next time tak ble makan sebelum perang.. hehhe..)

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by Sp33d3r on Thu Apr 29, 2010 12:08 pm

cadangan date 9/5

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 3:36 pm

so ada bantahan atau cadangann lainn..lol...

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by Chi Kent on Thu Apr 29, 2010 4:59 pm

payment sama mcm dulu gak ker?
aduh....keje pagi la plak time tue..

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 5:03 pm

Chi Kent wrote:payment sama mcm dulu gak ker?
aduh....keje pagi la plak time tue..

payment semasa hadir laa.. tak larat aku nak paksa songsorang.. ala korang dah besar.. hehe.. hmm... kerja ker? hermmm... bila minggu tak kerja... minggu nie tak kerja kut hari buruhhh..hehe.. minggu nie kut..hahah.. Twisted Evil Twisted Evil

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by ganahsokmo on Thu Apr 29, 2010 6:31 pm

set kan tarikh cepat

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 11:16 pm

aku bila bila pun bole...hahahahaa.. korang laa..masing masingg ada je hall... team komando aku ok jer... asal perang jer pastii datang..hahah...

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 11:18 pm

kali nie nak one by one dgn kepala geng pisau iaitu jang rambo ... hehe.. dgr citer pawer.. hehe

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by ganahsokmo on Thu Apr 29, 2010 11:22 pm

hahaha.....aku pon on jer kalau tak outstation

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by tzm_29 on Thu Apr 29, 2010 11:25 pm

jackall wrote:
Chi Kent wrote:payment sama mcm dulu gak ker?
aduh....keje pagi la plak time tue..

payment semasa hadir laa.. tak larat aku nak paksa songsorang.. ala korang dah besar.. hehe.. hmm... kerja ker? hermmm... bila minggu tak kerja... minggu nie tak kerja kut hari buruhhh..hehe.. minggu nie kut..hahah.. Twisted Evil Twisted Evil

mingu ni?aku on jek.tp hr sabtu kene kijo,gantti 29 hb ada mss.lg pong masa tu uncang emas masih penuh lg blh beli pelet lbh[dah pasang niat lain dah ni] Twisted Evil Twisted Evil

tzm_29

Join date : 24/03/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 11:27 pm

ganahsokmo wrote:hahaha.....aku pon on jer kalau tak outstation

ganah --> mu pong pastikan tak da out station... ini nanti panggilan darurat.. mu selaku sniper kena turung back up aku dalam hutann.. kita nak kasi tumpaskan geng pisauu.. yg lebey2 lagi yg sorang lagi tu... hehe... lu pikiirr laa sendiri sapaa.. hahha... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 11:29 pm

tzm_29 wrote:
jackall wrote:
Chi Kent wrote:payment sama mcm dulu gak ker?
aduh....keje pagi la plak time tue..

payment semasa hadir laa.. tak larat aku nak paksa songsorang.. ala korang dah besar.. hehe.. hmm... kerja ker? hermmm... bila minggu tak kerja... minggu nie tak kerja kut hari buruhhh..hehe.. minggu nie kut..hahah.. Twisted Evil Twisted Evil

mingu ni?aku on jek.tp hr sabtu kene kijo,gantti 29 hb ada mss.lg pong masa tu uncang emas masih penuh lg blh beli pelet lbh[dah pasang niat lain dah ni] Twisted Evil Twisted Evil

niat tu biar pasangg cantekkkk skik yer... jgn niat salah orang nanti termakan pallet..haha.. uncang emas, tak penuh pung aku akan usaha selagi ada hayat.. semata mata nak tumpaskan geng pisau karaattt.. hahha.. lala... ganahhhh hellppp..cabott..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by tzm_29 on Thu Apr 29, 2010 11:41 pm

nawaitu aku nak lawan dengan '(",) misai tebal' yang 4 lawan 1 tu.....

tzm_29

Join date : 24/03/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by jackall on Thu Apr 29, 2010 11:46 pm

tzm_29 wrote:nawaitu aku nak lawan dengan '(",) misai tebal' yang 4 lawan 1 tu.....

adoiyaiiiiiii.... ari tu ajak masuk tournament carik envelope, tamau... ada ati nak lawan dgn general misai...heheh... nanti aku bgtau dia kau cabar diaaa..tungguu.. biar dia ikat kau pakai tali..heheh..

ps: general tu ada skill 1 lawan 4... and masih top ranking... kalau berani.. kita 2 org g lawan dia laa.. diaa ok jer... sapa kalah, bayar pallet..heheh..amcam..ada berani.. aku ok jer.. asal ada back up..haha.. tp jgn kau tembak aku dulu dr belakang sodaa la..heheh.. Evil or Very Mad

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by Sp33d3r on Fri Apr 30, 2010 9:46 am

abis biler datenyer nih?

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Paintball - Peperangan Skuad2 Tentera Paintball Edisi 2

Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum