subjek merapu atau lepas segalanye ...

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Tue May 25, 2010 4:50 pm

aduh nasib baik pakai suit ...
moto je la sakit ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Izat_TZM on Tue May 25, 2010 4:57 pm

tau xpe... sakit sket la.. nk kena ada 300 gak la kot baru cantek balik... mana nk cekau duit nie.. haha... tp xpuas hati tayar slide... 2-3 kali gak.. nsb leh control yg lain tue.. haha...

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Tue May 25, 2010 5:06 pm

aduh la nak beli taya mahal nak beli x mampu nak pakai battlax ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Izat_TZM on Tue May 25, 2010 5:17 pm

pkai yg 2nd je... bunga dlm 50%-60% dlm 150 mcm tue kot.. huhu...

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Wed May 26, 2010 9:59 am

nak battlax 2nd cun2 dan harga kawan2 boleh hubungi Didie............dia banyak stok.............. Smile Smile

aku tak pakai battlax pasal aku layan koner ala kadar jer........tak berani nak ekstrim ................. Smile

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Wed May 26, 2010 11:00 am

sama la nak layan corner pun dah takut ...
tapi kekadang mcm nak layan tapi pakai taya dunlop je tu yg x berani ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Izat_TZM on Wed May 26, 2010 9:17 pm

haha... saya lyan ala carte jgk.. hehe... tp tue la.. dh nasib nk wat mcm ane.. tergolek jugak.. haha..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Thu May 27, 2010 9:46 am

hahahahah x pe lain kali nak layan biar ramai2 baru best ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Thu May 27, 2010 1:52 pm

zu1 wrote:hahahahah x pe lain kali nak layan biar ramai2 baru best ...

zu1..............dah lama kita sembang.......apa kata ko join sekali hari ahad ni kita layan tengok burung kat bukit tinggi................dah ada beberapa orang yg naik join...............aku layan pakai SP kalo sempat siap, kalo tak sempat siap, layan pakai kips jer la.............jommmm............. Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Thu May 27, 2010 3:45 pm

bro revriders sabtu ahad sy keje sabtu pagi ahad lak ptg ...
sory klu ada masa lh jugak ikut ...
bestnye ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Thu May 27, 2010 5:33 pm

ok...............next time la bro..................... Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Sat May 29, 2010 10:07 am

betul3 ...
moto dah siap ke bro revriders ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Sat May 29, 2010 10:41 am

zu1 wrote:betul3 ...
moto dah siap ke bro revriders ...

petang semalam gi tengok moto tu.............dah nak siap.......tinggal nak fine tune jer............. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Sat May 29, 2010 10:52 am

peh terbaik nanti up gambar ek bro ...
nak tengok jugak moto bro dr dekat ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Izat_TZM on Mon May 31, 2010 12:50 am

ok la tue bro.. ahad petang kan... g naik hukit pagi.. haha..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by zu1 on Mon May 31, 2010 3:03 pm

pegi ke cuti sabtu ahad apa cerita bro revriders ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Mon May 31, 2010 6:42 pm

zu1 wrote:pegi ke cuti sabtu ahad apa cerita bro revriders ...

sabtu bawa anak & isteri gi kenduri si Chicken dan lepas tu lepak KL beli riding jacket lagi...........malam tu pulak pekena steamboat seafood kat restoran kak eyta di wangsa maju.......... Smile Smile

hari ahad lak hujan sampai pkl 11.30 pagi..............punah harapan aku nak layan bukit tinggi................ Sad Sad

SP dah ada kat aku sekarang nih......baru amik tengahari tadi.................. Very Happy Very Happy kalo ko senang2 datang lah umah, boleh lepak sembang lama2........minggu depan 8/6/2010 aku dah nak bercuti ke Jakarta dan Bandung.............boleh gak rikki2 barang moto kat sana....... Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Izat_TZM on Mon May 31, 2010 8:41 pm

bro rev... umah kat ane ehh?? kot2 leh gak g tgk motor... hehe

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Mon May 31, 2010 11:04 pm

umah kat Lukut la brooooo..................dekat2 ngan Port Dickson dah............... Very Happy Very Happy

nak datang umah dipersilakan jer........tapi kena call dulu, takot2 aku tak ada kat umah lak.......... Smile Smile

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Izat_TZM on Mon May 31, 2010 11:53 pm

owhh lukut.. jauhnya.. kalu naik bukit, dari lukut turun bukit tggi ke? huhu.... dulu penah g mancing kat lukut skali kat kelong dia.. hehe... upload la bro gmbr moto baru siap.. hehe...

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Thu Jun 17, 2010 12:41 am

aikkkk................dah tak ada apa2 nak merapu lagi ker ni..................sonyap jooooooooooooo.......................... Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by din_jinjang on Thu Jun 17, 2010 4:34 pm

ober..ober..dato'..ahad neh klawang jom Twisted Evil
nk tgk sp beraksi laaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by RevRider on Thu Jun 17, 2010 11:12 pm

ehhhh..............ado ek kau Din......................... Very Happy Very Happy
hari ahad ni memang aku nak gi klawang, tapi tak berani nak janji pasal kerja kuli cam aku memang susah nak planning awal2........bila2 masa jer boss boleh call aku suruh masuk kerja................. Sad kalau betul2 free hari minggu ni, aku turun.......................... Smile

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by bogonz on Fri Jun 18, 2010 11:25 am

ahad kelawang????? mcm best jer ni

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by din_jinjang on Fri Jun 18, 2010 6:39 pm

RevRider wrote:ehhhh..............ado ek kau Din......................... Very Happy Very Happy
hari ahad ni memang aku nak gi klawang, tapi tak berani nak janji pasal kerja kuli cam aku memang susah nak planning awal2........bila2 masa jer boss boleh call aku suruh masuk kerja................. Sad kalau betul2 free hari minggu ni, aku turun.......................... Smile

xkesah dato'..eh,silap..xleh pggil dato' da..kne pggil rev sp.. Razz Razz
nti halo2 ye..lme xnaek klawang neh..rindu mkcik jual durian tepi jln tuh Laughing

bogonz,jom klawang..lets gone Cool

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: subjek merapu atau lepas segalanye ...

Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum