TAYAR OH TAYAR

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by valentino joei99 on Fri May 21, 2010 10:13 am

bt016 dual compound,tepi lembut dari tengah,aku xpnah pakai,tp aku rasa mmang best tayar tu,sebab aku tengok member rmc(norrick) pakai,kl-penang-kl,xdela nampak sangat kesan makan tengah tu(kalo compare ngan tayar soft single compound),pastu dier layan koner kat awana pun kmain laju,maknanyer dier confiden la ngan tayar tu.. drunken

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Izat_TZM on Fri May 21, 2010 11:55 am

valentino joei99 wrote:bt016 dual compound,tepi lembut dari tengah,aku xpnah pakai,tp aku rasa mmang best tayar tu,sebab aku tengok member rmc(norrick) pakai,kl-penang-kl,xdela nampak sangat kesan makan tengah tu(kalo compare ngan tayar soft single compound),pastu dier layan koner kat awana pun kmain laju,maknanyer dier confiden la ngan tayar tu.. drunken

tue la pasal... time korner leh turun hbs.. langsung xde rasa goyang ke apa ke.. maintain je.. hehe.. di saran kan utk semua kaki2 korner.. haha... pkai la joei.. anda kan pengoner yg hebat.. huhu bounce bounce

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by valentino joei99 on Fri May 21, 2010 12:03 pm

adess,mana ada hebat,aku blum sampai tahap tu lagi,pakai tayar biasa2 pun xabis tepi... Laughing Razz

dengar cite bt003 lagi garingggg... Twisted Evil
tp harga kalau xsalah size 120 +-rm500.. Sad

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by wanrr on Fri May 21, 2010 2:22 pm

nak tanya mana bengkel yang boleh setting tzm skarang seting tak brape cun la?

wanrr

Join date : 21/05/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by wanrr on Fri May 21, 2010 2:26 pm

ada tak barang 2 ori tzm yg nak d jual

wanrr

Join date : 21/05/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by wanrr on Fri May 21, 2010 2:39 pm

salam izat ko bdk kuantan ? kuantan kat mana????

wanrr

Join date : 21/05/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by valentino joei99 on Fri May 21, 2010 3:36 pm

wanrr wrote:nak tanya mana bengkel yang boleh setting tzm skarang seting tak brape cun la?

ada,try kat didi(wangsa maju)@panjang(gombak).. Smile


by wanrr on Fri May 21, 2010 1:26 pm

ada tak barang 2 ori tzm yg nak d jual


brang ape ko cari??






p/s:ni thread tayar,so baik sembang bab tayar je kat sini,kalo bab2 lain kita sembang kat thread pemilik motosikal,macam2 adaa.. Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by bogonz on Fri May 21, 2010 5:21 pm

agak2 bt016 baru bp rm ek?

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by din_jinjang on Fri May 21, 2010 5:48 pm

bt003 tgk mmg nmpak mngamcam..racing street..perrghhh.. rabbit

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by bogonz on Fri May 21, 2010 5:52 pm

mmg le mengancam. tp rege nye yg x thn tuuu.....

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by din_jinjang on Fri May 21, 2010 6:14 pm

mngancam jgk rege nye..klau beli alamat mkn megi 3bln..hahha

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Izat_TZM on Fri May 21, 2010 6:19 pm

wanrr wrote:salam izat ko bdk kuantan ? kuantan kat mana????

kat sungai isap damai... tp skang ada kat slayang.. prktikal kat KL.. hoho.... kuantan gak ke??

bogonz wrote:agak2 bt016 baru bp rm ek?
baru dlm 450 - 500 mcm tue... aku beli second 150, bunga tgh ada dlm 50% ag.. haha... ada yg kat kedai yg sama tp kat kuantan la.. dlm 250 mcm tue ada lg 70% kot lbh kurg.. huhu...

valentino joei99 wrote:adess,mana ada hebat,aku blum sampai tahap tu lagi,pakai tayar biasa2 pun xabis tepi... Laughing Razz

dengar cite bt003 lagi garingggg... Twisted Evil
tp harga kalau xsalah size 120 +-rm500.. Sad

elele.. huhu.... xhbs tepi.. tepi sket lgi tue yg hbs kan.. haha.....
bt003 xpenah tgk ag... soft jugak ke?? hhuhu....

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by valentino joei99 on Sun May 23, 2010 1:31 am

bridgestone battlax bt003,bunga hidup segan mati x mau je:



rabbit

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Chi Kent on Sun May 23, 2010 4:00 am

valentino joei99 wrote:bridgestone battlax bt003,bunga hidup segan mati x mau je:



rabbit

sesuai utk depan ke blkg nie?

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Izat_TZM on Mon May 24, 2010 1:07 am

kompom pkai 3000 KM tayar dh botak kan.. ahaha

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by valentino joei99 on Mon May 24, 2010 10:17 am

kalo tzm kena pakai kat blakang,dier paling kecik size 110/70,kalo pakai kat depan xngam,besar sangat.. study
xtaula berapa km bleh jalan,tp compound dier ada 3 layer,tp kalo asik main hiway je mmang botak tengahla.. Razz

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Izat_TZM on Mon May 24, 2010 11:41 am

3 layer jugak? mcm 016 la eh.. uiskk.. best2.. tp kecik la blkg.. hahaha

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by valentino joei99 on Mon May 24, 2010 12:06 pm

ada size besar skit,120/60/17 ngan 120/70/17..size 140 pun ada,paling besar size 190/55.. drunken

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Izat_TZM on Mon May 24, 2010 12:13 pm

saiz 140 kalu pkai kat m lawa kan... huhu... kalu 150 dh donut sgt.. haha

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by din_jinjang on Sun Jun 06, 2010 4:29 am

huu..size 140 mantapp gak pkai..nmpk laa kegemokan die.. Very Happy

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by RevRider on Sun Jun 06, 2010 9:35 am

din_jinjang wrote:huu..size 140 mantapp gak pkai..nmpk laa kegemokan die.. Very Happy

heppppppp...................yang ini cakap slow sikit ek................... Evil or Very Mad Very Happy Evil or Very Mad Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Chi Kent on Mon Jun 14, 2010 8:34 am

ngeh ngeh ngeh...
dato' dpt detect plak...
huhuhu...brapa riban tanya nie?

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by bogonz on Fri Jun 18, 2010 4:35 pm

aku dah dapat taya idaman aku. x mhl. rm170 je tp seken la......

pirelli supercorsa.....hehehehehehehe

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by din_jinjang on Fri Jun 18, 2010 6:45 pm

bogonz wrote:aku dah dapat taya idaman aku. x mhl. rm170 je tp seken la......

pirelli supercorsa.....hehehehehehehe

kelawang..lalalala~ lol!

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by matasura on Sat Jun 19, 2010 6:54 pm

bogonz wrote:aku dah dapat taya idaman aku. x mhl. rm170 je tp seken la......

pirelli supercorsa.....hehehehehehehe
\kasi up gambar bunga ckit... Very Happy
angkat kat mana papagonz?

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: TAYAR OH TAYAR

Post by Sponsored content Today at 4:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum