Spare Part dari KRZ bangkai tu d Juai

View previous topic View next topic Go down

Spare Part dari KRZ bangkai tu d Juai

Post by carlnain on Sun Feb 21, 2010 9:04 pm

Salam bro2 ,mod2 n crew2 RMC saya ada ckit barang sparepart KRZ tuk d juai ,
masa ride behrang ari tu ada bro RMC (pki KRZ itam) bertanya kpd salah sorang ahli kippers
ttg brg2 sparepart KRZ. so saya buka trit ni tuk memberitahu kpd bro 2 dan ahli2 RMC ttg barang2 KRZ yg
hendak d juai .....(saya tlg iklankan tuk kawan saya , apa2 hal leh call no yg d berikan)

alldisc wrote:untuk dijual jika kena harganya... harga semua nego sbb aku takmo tekan kengkawan

1. fairing, upper cowling kiri dan kanan.



2. tangki minyak (bukan minyak 2T, minyak petrol


alldisc wrote:3. fork, takde bocor. boleh jual asing2 utk 3 komoponen - fork kiri, fork kanan dan triple clamp



4. centre handle bar


alldisc wrote:5. rear subframe



6. bracket footrest


alldisc wrote:7. gearbox, termasuk kickstarter dan magnet. boleh beli asing atau complete set



8. radiator



9. muffler assembly (paip ekzos sekali dengan end can)


alldisc wrote:lain2 barang termasuk lah geran motor, chassis frame, monoshock, atau lampu belakang, tangki 2T, radiator expansion tank dan lain2 ada.




Leh contact bro alldisc d talian 0192250740

carlnain

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Spare Part dari KRZ bangkai tu d Juai

Post by carlnain on Sat Feb 27, 2010 3:48 pm

Updated :

alldisc wrote:handle bar dan steering stem dah dibeli. ekzos dgn tapak karb dah dibooking orang.


carlnain

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum