INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

View previous topic View next topic Go down

INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by fendi_ibc on Mon Mar 01, 2010 3:36 am

asalamuailaikum ahli ibc semenanjung dan kawan semua saya perasiden kelab [ibc] mengucapkan selamat datang kepada ahli ibc mahu pun yang bukan ahli di dalam ruang kelab ini semoga kita dapat berkongsi pendapat dan berkerjasama di dalam xtivite permotoran di negara kita ini insyaallah

fendi_ibc

Join date : 18/02/2010
Age : 43

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by pejetzm on Wed Mar 03, 2010 11:02 am

alhmdllh.. dpt gak join forum balik.....

pejetzm

Join date : 03/03/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by ohm85 on Wed Mar 03, 2010 2:36 pm

salam bro..sunyi je sini...bro fendi lama tarak online...bz kot dia.. Very Happy

ohm85

Join date : 21/01/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by fendi_ibc on Wed Mar 03, 2010 6:49 pm

salam ya sibuk sikit biasalah pada tahun 2010 ni semua xtivite dan konvoi di kemaskini terlebih dahulu baik di hq mahupun di cawangan alhamdullah semua berjalan lancar,insallah kita akan adakan konvoi tahunan kelab pada tahun ini

fendi_ibc

Join date : 18/02/2010
Age : 43

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by ganahsokmo on Thu Mar 11, 2010 11:46 am

malam esok, jumaat...d minta pada sesaper yg berkelapangan untuk hadir ke HH sentul jam 9.30mlm untuk miting AUTOSHOW SABAK BERNAM...pihak
penganjur akan hadir sama pada mlm tersebut...wakil2 @ org2 persendrian
d jemput sama...lagi ramai, lagi bagus...campur2 moto baru 1
mesia....sahut seruan kerajaan

maklumat lanjut sila berhubung ngan matasura

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by fendi_ibc on Fri Mar 12, 2010 3:58 am

salam maaflah kerana tak dapat join sebab kerja mlm minggu ni dan insallah kena pada tarikhnya xtivite ini di jalankan kelab akan turut meriahkan nanti

fendi_ibc

Join date : 18/02/2010
Age : 43

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by fendi_ibc on Wed Mar 24, 2010 11:13 pm

salam semua baru ni kelab ke konvoi egro challenge ke kuantan pahang bersama dgn persatuan usahawan petani dan beberapa wakil media masa selama 4hari 3 mlm,seronok pertama kali mengikutie konvoi egro challeng ramai kawan dan kenalan saya bertemu

fendi_ibc

Join date : 18/02/2010
Age : 43

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by valentino joei99 on Thu Mar 25, 2010 9:06 am

best ke tempat tu??up la gambar bro,kasi panassssss..... drunken Twisted Evil

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by fendi_ibc on Sat Apr 03, 2010 12:34 am

salam semua tentang pic ke pahang dlm pembikinan tunggu tapi tak banyak lah

fendi_ibc

Join date : 18/02/2010
Age : 43

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by nan_fz on Tue Aug 17, 2010 5:18 pm

salam...saya nak invite ahli2 ibc datang berbuka pose anjuran ibc melaka pada 28 ogos 2010...marilah kita bersama2 memeriahkan aktiviti ini..

sekian..
-nan_fz-

nan_fz

Join date : 16/08/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by kal_zzr77 on Sat Sep 11, 2010 5:05 pm

salam raya semua

kal_zzr77

Join date : 09/09/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by fendi_ibc on Sat Sep 25, 2010 2:17 am

Asalamuailaikum ahli ibc semenanjung malaysia dan kawan semua,selamat hari raya Kal_zzr77 dan ahli ibc semua
xtivite yang akan datang

10-10-10 oct yassir(rock) akad nikah
motogp kepada ahli ahli yg berminat menempah taket
30hb sep dan 01hb oct tarikh tutup
saya akan buat tempahan dgn yamaha
sekian wassalam

fendi_ibc

Join date : 18/02/2010
Age : 43

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by valentino joei99 on Sat Sep 25, 2010 9:53 am

sahabat2 dari IBC dijemput untuk escort aku masa kenduri nanti,sterusnya dijemput hadir ke majlis kenduri untuk mamam dan meraikan pngantin..10.10.10,kumpul kat petronas taman cempaka,ampang,pukul 12-12.30pm,pkul 1-1.30 kita gerak sesama gi dewan cempaka..harap2 sudilah hendaknya,insyaAllah... Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by kal_zzr77 on Sat Sep 25, 2010 3:26 pm

terima kasih

inshaallah saya akn cuba hadirkan diri

wat masa ni tengah tunggu ari bini nak besalin

nak pegi tts semalam pon xsampaiati

motogp 101010 ni memang nak g

jumpa disanadisanadisana..................

kal_zzr77

Join date : 09/09/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: INTERLIGENT BIKERS CLUB[IBC]

Post by Sponsored content Today at 4:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum