yamaha tzm cun nak di letgo

View previous topic View next topic Go down

yamaha tzm cun nak di letgo

Post by valentino joei99 on Tue Mar 09, 2010 5:06 pm

salam..ada sbijik tzm nak tolak,owner bukak harga rm3.5k,boleh nego,tahun 95 kot(plate BEG),condition standard tiptop,blok baru(thailand 0.0),ypvs semua jalan..
coverset xde pecah2,baru cat(cat high kuality,aku tengok pun geram!),kaler hitam oren 1st model,chassis pun baru cat,kaler silver original,sport rim kaler hitam,ada ring hitam oren..
moto di tune/setting oleh pomen 'orang lama' tzm..
enjin xde leaking,bunyik pun cun,xde orang bertukang,dah siap ekzos ahm full system,tringg ting ting ting.. Cool

geran semua complete,cuma 1 je masalah moto ni,road tax dah mati lebih dari setahun,kalau nak renew kena gi puspakom dulu,tapi aku rasa xde masalah untuk lepas,sebab moto memang standard gaban..
moto ada kat area kg pandan/ampang,ape2hal sms aku,012 2421157..tqvm.. rabbit


gambar aku belum amik..
sebab nak jual,owner nak pakai duit,ada projek baekkk punyer.... Smile


Last edited by valentino joei99 on Mon Mar 15, 2010 11:19 am; edited 1 time in total

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by speeder23 on Tue Mar 09, 2010 5:26 pm

woooo....kaler cam aku ni

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by valentino joei99 on Tue Mar 09, 2010 6:17 pm

speeder23 wrote:woooo....kaler cam aku ni

yaa btollll,cuma kaler sportrim ko full oren,moto yg nak jual ni sport rim kaler oren kat tepi je.. Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by AnakOmak863 on Thu Mar 11, 2010 5:53 pm

valentino joei99 wrote:
speeder23 wrote:woooo....kaler cam aku ni

yaa btollll,cuma kaler sportrim ko full oren,moto yg nak jual ni sport rim kaler oren kat tepi je.. Smile

macam rim aku le tu kot???? Twisted Evil

AnakOmak863

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by speeder23 on Fri Mar 12, 2010 10:15 am

tu la...joei x up2 gambar ni

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by valentino joei99 on Fri Mar 12, 2010 4:08 pm

ya btolll,kaler rim sama cam moto anak omak,kaler moto pun sama,hitam oren 1st model..rabbit
usb cable aku mana pegi ntah,nanti ada masa aku up gambar cun melecun punya... Smile









kaler moto ni sbijik cam moto lama aku,(jejak kasih!)wgg 7144,banyak tul kenangan ngan moto tu..tahun 2006 aku jual kat kok motor,xtaula mana pegi skarang ni,kat pminat2 m ke,kat mat indon ke... Rolling Eyes rabbit


Last edited by valentino joei99 on Mon Mar 15, 2010 11:21 am; edited 1 time in total

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by speeder23 on Sat Mar 13, 2010 9:06 pm

untuk tontonan umun...




________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by AnakOmak863 on Sat Mar 13, 2010 9:07 pm

ok lani...sheild cowling ori lg tu... Twisted Evil

AnakOmak863

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by Sp33d3r on Mon Mar 15, 2010 8:13 am

moto cun lg tu...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by speeder23 on Mon Mar 15, 2010 9:06 am

mmg cun pun klu kaler ni Very Happy

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by AnakOmak863 on Mon Mar 15, 2010 9:59 am

BUMP 1 utk moto cun... Very Happy

AnakOmak863

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by speeder23 on Mon Mar 15, 2010 10:09 am

member aku de gak usha2 moto ni....de dana nt dia roger balik

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by valentino joei99 on Mon Mar 15, 2010 11:17 am

tm kasih abam pelaju tlg up gambar,kalo owner dapat jual moto pastu dier bagi aku duit kopi nanti aku blanje ko milo ais tabur baekkkk punyer.... Smile Very Happy






mmang cun motor ni,mcam baru,aku tengok pun geram.. bounce

dan ape yg penting,harga boleh nego,pepandaila cite ngan owner,owner ni pun boleh kategori 'orang lama',umur +-35,ni tzm kedua dier,dulu dier pakai 1st model,beli baru tahun 95,dah jual 10 tahun lepas..
moto yg ni baru +-2 tahun kat tangan dier,dier ada 4 bjik moto,tzm ni pun jarang2 bawak,kgkadang je dier bawak gi keje,ampang-kl,..sebelum ni pomen yg recon dan pakai moto ni.... Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: yamaha tzm cun nak di letgo

Post by Sponsored content Today at 8:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum