(Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

View previous topic View next topic Go down

(Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Tue Mar 16, 2010 2:28 am

Assamualaikum dan selamat sejahtera…
Kepada sesiapa yang nak rokok dunhill 20` dan Rm25 percuma…
Jom join survey dari company dunhill sendiri…
Cuma jawab beberapa soalan(survey), anda bole dapat 5 kotak rokok dunhill 20` dan Rm25…
Perisa rokok bole pilih, nak Light ke, Menthol ke…biasa orang akan amik dunhill merah (full flavor)…
Cara-cara untuk join…

Tempat???
Berhampiran dengan Amcorp Mall, Petaling Jaya, PJ…

Masa???
Aku kena confirmkan dulu berapa orang yang nak pergi, then wat appointment…
Weekend dan weekdays, masa bekerja…

Apa yang perlu dibawa???
IC (kad pengenalan, student card (kad pelajar) dan sekotak rokok jenama Marlboro@Winston (tak kisah la 14`@20`)…

Kalau berminat silala sms aku di 017-3679693 (mino)…
Cepat, sebelum terlambat, sebab survey ni nak lagi 800 orang sahaja…
Kalau tak melepas la Rm25 dan 5 kotak rook dunhill 20`…
Rokok jangan bimbang, sume baru punya…
Program ni sempena survey ke atas packing baru rokok dunhill 20` - `Reloc`…
Nak bawak orang tak hisap rokok pon bole…
Nanti die dapat gak Rm25 dengan 5 kotak rokok dunhill 20`, rokok tu nanti jual la kat kawan2 yang hisap…
Hehehe…
Papehal sms aku k…


lol! lol! lol!


Last edited by mino4617 on Sat Mar 27, 2010 10:57 pm; edited 1 time in total

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by valentino joei99 on Tue Mar 16, 2010 9:06 am

ilmiah sungguh thread ni....haha....
lol! lol!

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by speeder23 on Tue Mar 16, 2010 9:24 am

aduyai...student je ke??

cam menggalakkan student merokok je ni...hahaha

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by Chi Kent on Tue Mar 16, 2010 9:51 am

boikot dunhill..menggalakan student merokok



*joie..rokok sebatang...hihihihihi

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by awek$ s@kti on Tue Mar 16, 2010 10:24 am

ahhahaha biler tu mino......

aku nak join ar...... pash tu rokok aku jual kat korang huhuhuhu

awek$ s@kti
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by airec02 on Tue Mar 16, 2010 10:43 am

mak aih.. thread mengajak merokok pon ade juge ye.. Razz

airec02

Join date : 19/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by H L E M on Tue Mar 16, 2010 11:44 am

aku nak
up name aku
hehehhe

H L E M
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 34

http://picasaweb.google.com/RMC.RidersMalayaCommunity

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by puteratechno on Tue Mar 16, 2010 12:37 pm

eh lem setau aku enko ni layan gudang garam hehe yea pak,,,,,

puteratechno

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by H L E M on Tue Mar 16, 2010 1:19 pm

hahaha
bole jer
surya pon bole
dunhill pon ok

H L E M
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 34

http://picasaweb.google.com/RMC.RidersMalayaCommunity

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by speeder23 on Tue Mar 16, 2010 1:36 pm

aku pong.......hahahah

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Tue Mar 16, 2010 10:47 pm

so sape yang nak pegi ni???
aku dah wat apoinment untuk khamis ni kol 2pm...
kekosongan ade lagi 8 orang...
sape yang free pada hari tersebut, letak la nama...

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Wed Mar 17, 2010 2:52 pm

nama yang nak pergi untuk khamis (besok) jam 2pm...
(1) Halim
(2) Bob
(3)
(4)
(5)
(6)
(7)
(Cool
(9)

letak la nama, jangan malu2...
hehehe, mane nak dapat beb Rm25 dengan rokok dunhill 20` free...

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by din_jinjang on Wed Mar 17, 2010 10:45 pm

ni trus tgu sna atau gerk skali??

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Fri Mar 19, 2010 1:01 am

din_jinjang wrote:ni trus tgu sna atau gerk skali??

gerak sekali pon bole bro...
macam siang tadi, aku gerak sekali dengan budak2 ni...
lepas dah setel sume, masing2 muka senyum jer dapat 5 kotak rokok dunhill 20` dengan Rm25...
hehehehe...
mari2, join...
tak kua modal pape beb...
kua modal duit minyak untuk datang dengan masa je lebih kurang sejam...
tau2 je dapat 100 batang rokok dunhill dengan Rm25...
bounce bounce bounce

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by din_jinjang on Fri Mar 19, 2010 4:03 am

set mse lgk..nk join gk r..jual sbtng 50posen untung gak nih Laughing

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by speeder23 on Fri Mar 19, 2010 9:10 am

aku x dpt g...tp aku nak sekotak free tau...hehehe



tq in advance Very Happy

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by powde48 on Sat Mar 20, 2010 2:23 am

alalala...nape la aku bukan student...huhuhu

powde48

Join date : 20/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Sun Mar 21, 2010 5:29 pm

lai, lai, lai...
hehehe...
sumenye FREE...

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Mon Mar 22, 2010 1:15 pm

**update**

khamis ni aku sudah booking untuk 9 orang...
jam 5petang...
mari2 kalau nak pergi, letak je nama kat bawah...

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by mino4617 on Sat Mar 27, 2010 10:55 pm

okay, program survey sudah tammat...
Mod dan Admin bole LOCK...
Terima Kasih...

mino4617

Join date : 07/02/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: (Boleh LOCK) program dah tammat...*FREE* 5 kotak Rokok Dunhill 20` dan Rm25…

Post by Sponsored content Today at 5:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum