MOTOGP 2010

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Mon May 24, 2010 12:17 pm

result race smalam,france gp,le mans circuit:

125cc:
1)espargaro
2)nico terol
3)marquez

25)zulfahmi

moto2:
1)elias
2)simon
3)corsi

motogp:
1)lorenzo
2)rossi
3)dovizioso

x terkejor yob....

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Tue May 25, 2010 4:55 pm

rossi bagi can je kt lorenzo tue... haha...

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by RevRider on Wed May 26, 2010 10:23 am

Izat_TZM wrote:rossi bagi can je kt lorenzo tue... haha...

betol...betol...betol................... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Wed May 26, 2010 9:18 pm

moto pedrosa nmpk kecik sket kan..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by din_jinjang on Sun Jun 06, 2010 4:48 am

ble next race??

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Mon Jun 07, 2010 6:20 pm

semalam..

pedrosa menang,lorenzo no 2,dovi no 3.. study


dewa kepada segala dewa koner tergolek time practice,tulang keting patah,rehat 6 bulan.. Sad

http://thestar.com.my/sports/story.asp?file=/2010/6/7/sports/6416259&sec=sports



complete full suit dainese...Shocked What a Face drunken


Last edited by valentino joei99 on Wed Jun 09, 2010 3:54 pm; edited 1 time in total

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by bogonz on Tue Jun 08, 2010 6:36 pm

aduhhh...6 bln tu. hbs la championship dia thn ni... Sad

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Wed Jun 09, 2010 5:09 pm

dier kena lupakan la season ni,tahun depan je kembali ngan lebih garangggg... Twisted Evil


yamaha kena amik ben spies ke ganti rossi,tengok ape mamat tu bleh buat ngan mesin factory.. rabbit

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Thu Jun 24, 2010 10:58 am

valentino joei99 wrote:dier kena lupakan la season ni,tahun depan je kembali ngan lebih garangggg... Twisted Evil


yamaha kena amik ben spies ke ganti rossi,tengok ape mamat tu bleh buat ngan mesin factory.. rabbit

mesin factory tue mcm ane eh... yg custom kan.. yamaha wat sebijik khas je kan,,,

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Thu Jun 24, 2010 11:14 am

Izat_TZM wrote:
valentino joei99 wrote:dier kena lupakan la season ni,tahun depan je kembali ngan lebih garangggg... Twisted Evil


yamaha kena amik ben spies ke ganti rossi,tengok ape mamat tu bleh buat ngan mesin factory.. rabbit

mesin factory tue mcm ane eh... yg custom kan.. yamaha wat sebijik khas je kan,,,


err..setau aku,mesin factory tu maknanya moto yg dapat full back up dari manufacturer,contoh,team fiat yamaha,department yamaha racing sendiri yg buat dan setting moto tu,segala parts2 semua yamaha yg design dan buat,engineer pun dari yamaha..
mcam team satelit plak,contoh tech 3 yamaha(team ben spies ngan colin edwards skarang ni,moto hitam kuning yg ada stiker monster tu),yamaha supply moto n parts je,bab2 setting diorang buat sendiri,dan selalunya diorang xdapat part2 yg latest dan terbaik,kalau ada part2 baru yamaha bg team factory pakai dulu,pastu baru pass kat team satelit.. rabbit rabbit

senarai team motogp 2010:

team factory:
1)fiat yamaha(rossi,lorenzo)
2)repsol honda(pedrosa,dovizioso)
3)marlboro ducati(stoner,hayden)
4)rizla suzuki(capirex,bautista)

team satelit:
1)gresini honda(simoncelli,melandri)
2)aspar ducati(barbera)
3)lcr honda(randy di punai)
4)pramac ducati(kalio,espargaro)
5)paddock gp honda(aoyama)
6)tech 3 yamaha(edwards,spies)

study study

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Thu Jun 24, 2010 7:20 pm

owhh... ptt la geng2 tue je yg dok leading... yg lain tue dok blkg mcm sekadar cukupkan korum je.. haha... sian team satelit.. dpt brg 2nd.. haha

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Fri Jun 25, 2010 12:53 pm

tp jeremy burgess(rossi chief engineer) cakap,team tech 3 yamaha dapat barang sama ngan team fiat yamaha,cuma engineer,setting n back up je lain2.. rabbit

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Fri Jun 25, 2010 1:35 pm

owhh... alaa. tp xkan bg brg yg sama power kan.. haha.. rossi jatuh motor xde sape ganti ke?

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Fri Jun 25, 2010 1:48 pm

dengar cite rider jepun yg ganti,penunggang uji yamaha racing,Wataru Yoshikawa,start race kat barcelona/catalunya.. rabbit








pastu ada kmungkinan rossi blah dari yamaha taun depan,dier join ducati,maknanye valentino joei99 kena upgrade ducati la,1198 ke desmosediciRR ke... Cool Cool Laughing Razz drunken

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Fri Jun 25, 2010 2:37 pm

riders baru markah kosong lagi la kan... ssh tue nk kejar balik.. haha... tue la pasal.. xceria la yamaha pasnie.. nk jual m jugak la.. amek ducati 998... kita geng joei.. haha...

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Fri Jun 25, 2010 4:55 pm

a ah,start dari kosong,mmang payahla nak kejar,tp kalau dier bleh tlg yamaha collect point xdela yamaha jatuh teruk sangat pungutan mata kategori manufacturer.. study

ni link pasal wataru yoshikawa(nama kawa tp bawak yamaha!hehe):

http://www.motomatters.com/news/2010/06/23/yamaha_test_rider_to_take_rossi_s_seat_f.html




haha,blum sampai masa lg,insyaAllah,nanti2 ada rezeki mmang nak pakai gak moto italy,tp xtau la bila bleh dapat..... Rolling Eyes bounce rabbit

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Fri Jun 25, 2010 5:41 pm

btl2... baru la yamaha x malu.. haha... motor italy cerewet la.. manja sgt... huhu.. jepun jgk besh..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by din_jinjang on Fri Jun 25, 2010 8:21 pm

arituh aku tgk litar silverstone...giler gempak xterkatalaa..mmg best..rebut tempat kedua..mula2 dovizioso ngn de puniet...last2 de puniet kne potong tmpat ke bpe tah..ben spies r paling mengancam..mule2 simoncelli kne tapau,pstu pedrosa,pastu hayden lak..trus dpt tempat ke3..mcm raj pentapau lak die neh Razz


lorenzo be'datok maharajalela' ngn ketiadaan sultanah rossiah..


p/s:lapok da ke brite neh??malu i..

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Sat Jun 26, 2010 9:47 am

xpe je,kira update repaort la tu..next race,catalunya,trek yg rossi fight ngan lorenzo kaw2 tahun lepas,mama miaaa..... Twisted Evil drunken Twisted Evil

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Izat_TZM on Sat Jun 26, 2010 7:56 pm

xlapuk ag... aku pon xtau result.. haha... menarik2... next race nk layan kat ne weh? kot2 aku leh join.. hehe

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Mon Jun 28, 2010 1:41 pm

silap2,sabtu lepas race kat assen,lorenzo-pedrosa-stoner..moto2,ianone-elias-luthi-wilairot(syg tul,last lap wilairot kena kitai ngan luthi,kalo x naik podium mamat siam tu)
rabbit

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by din_jinjang on Mon Jun 28, 2010 9:44 pm

adoo..gempak sungguh race kt assen tuh..meremang dulu dada i tgk saspen nye psl Razz Razz

skng ni xde da koner cecah lutut...dorg koner da nk cecah siku da..next year nye motogp cecah helmet lak...bapak lempeng gileerrrrr aaa...

dovizioso mmg kene sparring berdua je ngn de puniet..mmg syiokkk..syg de puniet ade prob skettt lap last nk control moto die cz prob taya kot...tp mmg best laaa..race pasni nk tgk dorg dua jela tamo tgk lorenzo Razz

din_jinjang

Join date : 19/01/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Tue Jun 29, 2010 10:18 am

haha,mmang gilo pon,kat turn brapa ntah(yg ada billboard iveco tu),mmang laju xhengat diorang bantai koner tu,pastu kat chicane sbelum masuk main straight tu mmang leper abessss..... drunken drunken








lagi 5 tahun aku ingat kena pasang slider/roller kat balancing handle,mmang cecah punye.. Twisted Evil

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Tue Jun 29, 2010 10:41 am


valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by valentino joei99 on Tue Jun 29, 2010 10:47 am



drunken drunken

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2010

Post by Sponsored content Today at 4:06 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum