Apakah perasaan anda sekarang?

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Apakah perasaan anda sekarang?

Post by matasura on Sun Jan 17, 2010 10:18 pm

yaa..
kita sambung di sini...
apakah perasaan anda sekarang...

arinih aku rasa gembira kerana mempunyai kawan2 yg selalu memberi support...
rasa nak senyum jee.... Very Happy

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sp33d3r on Mon Jan 18, 2010 9:29 am

perasaan hari ni hepi tapi badan rase x sihat jer....
penat sgt... badan cam panas nak demam jer nih....
tapi x per sbb hepi behrang x abis lg kuatkan semangat untuk rini...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by BATMAN on Mon Jan 18, 2010 11:22 am

perasaan sgt gumbira...ada rumah baru...
tapi sesak nafas ari ni & MC sebab terlampau gembira sangat masa kat behrang...haapenig siut....sesat masuk hutan kandang rusa lagi... Laughing Laughing Laughing

BATMAN
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by jackall on Mon Jan 18, 2010 11:27 am

perasaan aku? hermmm... GUMBIRA di JIHWA.... hahaha... sempat melalak karoeke sepam dua lepas kan geram.. heheh...

ps: tersesat ke kandang rusa tak per... sbb aku tau kandang kambing terbesar kat behrang tu.. atas bukit.. sib baik korang tak tersesat situ.. lau tak smua bau kambing la..hehhehe Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by mizi on Mon Jan 18, 2010 11:28 am

BATMAN wrote:perasaan sgt gumbira...ada rumah baru...
tapi sesak nafas ari ni & MC sebab terlampau gembira sangat masa kat behrang...haapenig siut....sesat masuk hutan kandang rusa lagi... Laughing Laughing Laughing
patut la on9 ari ni. perasaan ari ni Very Happy hehehe

mizi
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by speeder23 on Mon Jan 18, 2010 11:30 am

prasaan aku skang nak karok.....lalalalala



hahaha....best2....umah baru ni....kene gigih ni nak dapat title umah lama balik Razz lol!

speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by mizi on Mon Jan 18, 2010 12:04 pm

speeder23 wrote:prasaan aku skang nak karok.....lalalalala



hahaha....best2....umah baru ni....kene gigih ni nak dapat title umah lama balik Razz lol!
mesti la best sbb rumah baru

edited by darkrider....

mizi
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sp33d3r on Mon Jan 18, 2010 12:33 pm

maaf yer mizi... tapi rasenye better x yah disebut2 lagi kot....
kita pon nak mulakan yang baru kan.....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by ibnuaziz on Mon Jan 18, 2010 12:55 pm

perasaan aku rini tkejut dgr2 ada rumah baru... tp xpe... perasaan tu berubah jd gembir sbb.. ada umh baru.. hehehe
lg satu aku rasa pening2 sbb byk keja.. tu je.. kiki Razz

ibnuaziz

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by ChefBob_DrBig on Mon Jan 18, 2010 3:44 pm

bercampor baur sebab umah lama banyak kenangan dan ilmiah yang tak dpat di fowardkan......... Crying or Very sad Wink

ChefBob_DrBig

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by FlyingMan on Mon Jan 18, 2010 4:29 pm

BATMAN wrote:perasaan sgt gumbira...ada rumah baru...
tapi sesak nafas ari ni & MC sebab terlampau gembira sangat masa kat behrang...haapenig siut....sesat masuk hutan kandang rusa lagi... Laughing Laughing Laughing
nasib baik kandang rusa........kalau kandang kambing tentu melekat bau dia sampai abis aturcara....hahahahahahhahahaha...... jgn marah

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by FlyingMan on Mon Jan 18, 2010 4:30 pm

ChefBob_DrBig wrote:bercampor baur sebab umah lama banyak kenangan dan ilmiah yang tak dpat di fowardkan......... Crying or Very sad Wink
rumah lama kat mana....ada alamat ker????

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sp33d3r on Mon Jan 18, 2010 4:37 pm

biarkan kenangan diumah lama menjadi kenangan terindah...
semoga umah baru menjadi lagi banyak kenangan yg indah.....
mari sama2 kita meriahkan umah baru kita....
Hidup RMC....
cheers

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by ChefBob_DrBig on Mon Jan 18, 2010 4:39 pm

Sp33d3r wrote:biarkan kenangan diumah lama menjadi kenangan terindah...
semoga umah baru menjadi lagi banyak kenangan yg indah.....
mari sama2 kita meriahkan umah baru kita....
Hidup RMC....
cheers

sokong 100%

kita mulakan hidup baru yang lebih sejahtera tanpa gangguan.... cheers

ChefBob_DrBig

Join date : 17/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by FlyingMan on Mon Jan 18, 2010 4:42 pm

ermmmm....... kalau di hayati mungkin rumah lama lebih kepada kepahitan....tapi tak per...semua jangan bersedih.....rumah baru dah ada...so apa lagi hiasilah rumah baru dgn perabot baru .....jangan lupa langsir dan sofar yang paling utama........sebab apa.....nanti sambungggggggg......


happy to all in new house.........

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Guest on Mon Jan 18, 2010 10:08 pm

perasaan 2-3 minggu nie sgt x besh..
tgh dlm proses untuk mengatasi masalah.. dan cube untuk tak lari dari masalah.. Sad

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by ganahsokmo on Mon Jan 18, 2010 10:23 pm

tak selesa, demam, batuk, selsema, pening kapala...sume ada la....dapat la MC ari nih....

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by matasura on Mon Jan 18, 2010 10:24 pm

rasa mula bersemangat utk bekerja esok!

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by FlyingMan on Mon Jan 18, 2010 10:43 pm

Eyta Sanchez wrote:perasaan 2-3 minggu nie sgt x besh..
tgh dlm proses untuk mengatasi masalah.. dan cube untuk tak lari dari masalah.. Sad
org kata tak elok lari dari masalah.........sampai bila cik mahu lari?????? sejauh mana cik lari, ,asalah tetap ada minda kita....tak cayer cuba cik pikir2kan lah yer.......


p/s....pengalaman mengajar erti semuanya.........

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by FlyingMan on Mon Jan 18, 2010 10:45 pm

ganahsokmo wrote:tak selesa, demam, batuk, selsema, pening kapala...sume ada la....dapat la MC ari nih....
lor baru jer ride ker behrang .......kalau ride ke pergau tak tahu la camna..........mungkin dapat cuti seminggu kot....hehehehehehehe

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by speeder23 on Tue Jan 19, 2010 12:25 am

len kali join karok skali...xla demam Razz

speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by FlyingMan on Tue Jan 19, 2010 12:48 am

demam tak dapat nak karaoke ler tu

FlyingMan

Join date : 18/01/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by ganahsokmo on Tue Jan 19, 2010 1:20 am

speeder23 wrote:len kali join karok skali...xla demam Razz
mau aku takder suara pas tu...

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by abe_LuiNg on Tue Jan 19, 2010 2:26 am

FlyingMan wrote:
ganahsokmo wrote:tak selesa, demam, batuk, selsema, pening kapala...sume ada la....dapat la MC ari nih....
lor baru jer ride ker behrang .......kalau ride ke pergau tak tahu la camna..........mungkin dapat cuti seminggu kot....hehehehehehehe

besela tu..
kite ride malam..ujan pulak tu..
xheranla lau ramai xsedap badan jdnya..huhu..
tuan moto sakit xpe lg,tp lau moto yg sakit..huhu kacau bilau jiwa Mad Laughing Razz

abe_LuiNg

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by kInOzAwA on Tue Jan 19, 2010 7:43 am

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bagussssssssssssss... semoga gumbira dengan hati yang tenang... apa yang penting? kerjasama... huuhuhuhuuhh... Very Happy

kInOzAwA

Join date : 19/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sponsored content Today at 4:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum