Apakah perasaan anda sekarang?

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Guest on Tue Jan 19, 2010 8:43 am

FlyingMan wrote:
Eyta Sanchez wrote:perasaan 2-3 minggu nie sgt x besh..
tgh dlm proses untuk mengatasi masalah.. dan cube untuk tak lari dari masalah.. Sad
org kata tak elok lari dari masalah.........sampai bila cik mahu lari?????? sejauh mana cik lari, ,asalah tetap ada minda kita....tak cayer cuba cik pikir2kan lah yer.......


p/s....pengalaman mengajar erti semuanya.........

dah salah baca nie....

saya tak lari pun ...sy cube slowly molly to solve the problem..
br 50% recover..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sp33d3r on Tue Jan 19, 2010 8:56 am

hari ini perasaan semangat untuk tido.....tapi kene keje.. Sad

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by riq_77 on Tue Jan 19, 2010 10:29 am

tkejut....

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by bogonz on Tue Jan 19, 2010 11:17 am

kenapa ko terkejut riq??? huhuhuhu dah berdua yer.....x ajak pun.... Crying or Very sad

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by abe_LuiNg on Tue Jan 19, 2010 2:15 pm

riq_77 wrote:tkejut....

bro...
long time no see..
really miss u bebeh Razz flower

abe_LuiNg

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by posto on Tue Jan 19, 2010 2:45 pm

heran....

posto

Join date : 19/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by speeder23 on Tue Jan 19, 2010 2:49 pm

heran mende nye posto?

speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by riq_77 on Tue Jan 19, 2010 3:08 pm

perasaan: hangin...aku lak kene sound balik wahlal aku cube buat baik....student skema die panggil...hampeh...well,skang aku dah tak blajo dah....nak skema mendenyer lagik...adeh. nak reply dah kne locked lak....huish

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by riq_77 on Tue Jan 19, 2010 3:10 pm

bogonz: aku jemput nanti,insyallah
luing: miss u 2 bebeh... pale

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by posto on Tue Jan 19, 2010 3:15 pm

masing2 xnak mengalah...so terpulang la...aku tak nak terlibat dh..apa aku bleh cakap, aku takde kaitan dengan hal antara dlm umah ni atau umah lama apa yg terjadi tu...aku cuba perbaiki keadaan....sku bukan baru main TZM..start dari grup redbull dulu lagi...aku dah berbelas tahun dengan geng2 tzm...cuma aku tak sangka akan jadi perangai budak2 mcm ni..neway, tu hal korang..korang kawan aku, diorg kat sana pun kawan aku...okeh?so, takde sebelah mana2..n for info, aku yg suh alan lock thread tu dan aku suh del post2 yg mengapi2kan keadaan sekarang...so, terpulang kepada semua orang...decide sendiri nk duk sini atau dok sana.aku mana2 pun tak kisah sbb aku pgg pada kata nabi..kita org islam..benda kecik mcm ni tak patut pun jadi....okeh...peace...

posto

posto

Join date : 19/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by riq_77 on Tue Jan 19, 2010 3:22 pm

bsatu ar balik....buat sedey ar ini maciam

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by posto on Tue Jan 19, 2010 3:34 pm

riq_77 wrote:bsatu ar balik....buat sedey ar ini maciam

biar dorg la riq..ni antara mod2,crew2 dan sewaktu dengannya....as long as we r friend, i didn't mind to go either this forum or that forum..aku pegang apa yg aku belajar..kita sama2 islam dan ingat apa pesan nabi ttg kes2 mcm ni..ni kes yg terlalu kecik...kes2 hasad dengki, jeles meles..n so watever la..aku tak kacau orang n jgn sesekali kacau aku Smile aku bukan sehari dua dlm geng2 moto tapi dah berbelas thn..cuma tak disangka2 benda mcm ni pun takleh nak setel..so, up to them lah..aku masih neutral dan aku amik kedua2 pihak punya statement..sekarang ni tak payah la perbincangkan lagi hal2 ni..yg mana nk gunakan kuasa admin, mod, crew or sewaktu dengannya, teruskanlah Smile aku tak kisah janji aku tak putuskan tali silaturrahim antara kita...kita user biasa, kita ikut rule tmpt yg kita duduk...apa pakcik tu kata?lain padang, lain belalang..tapi semuanya tetap gak belalang..hehe...aku tak kisah dah duk mana2 pun..yg penting aku tetap berkawan dan aku ada misi aku sendiri...yg mana punya hasad dengki, buang2 jelah..takde untun pun..huhu...wassalam

posto





ps:mungkin ada yg tak senang dengan apa yg aku cakap, so aku mintak maaf..aku cuma jalankan tggjwb aku sebagai seorang islam..dan benda tu aku dah buat..so, setel bagi aku..korg pk la sendiri...

pss: tolong doakan mak aku takde masalah besar..mak aku sekarang kat hospital-dia bekas stroke dan hidap sakit buah pinggang n buat dialisis..kena tahan 2minggu kat hospital sekarang ni..

posto

Join date : 19/01/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by matasura on Tue Jan 19, 2010 3:41 pm

orait...
thanks for the effort posto...
moga bondamu cepat sembuh, insyaAllah....

perasaanku skrg...aku terharu sebenarnya...thanks posto atas usahamu tadi...

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by riq_77 on Tue Jan 19, 2010 4:56 pm

moga emak ko cpat sembuh.....aminn yaAllah.....

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by bogonz on Tue Jan 19, 2010 5:18 pm

yes posto. semoga bonda ko pulih secepat yg mungkin......

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by zsuperc on Wed Jan 20, 2010 8:11 am

aku rasa hari nih sandwich telor aku sedap sunggoh!!! huhuhuh

indah sangat ke kenangan umah lama tu?? no offence otai2...kita ni orang-orang lama dah masak dengan perangai dan pe'el masing2.so suma hidup aman damai...cuma satu pesanan saya pada saudara2 baru cubalah memahami kami nih orang2 lama...bak kata cekgu kamal, masuk kandang kambing mengembek..masuk kandang kosong duk diam..ehh.. cekgu kamal pernah cakap macam tu ke? Laughing

lalalalalalalalala

zsuperc

Join date : 18/01/2010
Age : 38

http://zsuperc.tumblr.com/

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Chi Kent on Wed Jan 20, 2010 8:24 am

arghhh...bengang jerk....service internet opis ni mcm pig
firewall KMR down...abis internet lembab...kejap2 kena block...kejap2 ok..yg bukak forum ni pun satu beban...rasa nk letop je monitor nie...nasib kompeni punya pc

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sp33d3r on Wed Jan 20, 2010 8:38 am

hari nie teramat la sakit kepala....
nak mc pon syg... still awal taun....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by speeder23 on Wed Jan 20, 2010 8:45 am

aduyai....perut camx slesa rini...ke pasal smlm pekena nasi goreng ayam lekit ni.... scratch

speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by yobs on Wed Jan 20, 2010 8:59 am

rasa kepala ada ckit brdenyut... nk kena telan ponstan nihhhhh

yobs

Join date : 18/01/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by matasura on Wed Jan 20, 2010 9:21 am

yobs wrote:rasa kepala ada ckit brdenyut... nk kena telan ponstan nihhhhh
huhuh..
aku allergic kat ponstan..

arinih kerja mcm biasa...
siap2kan proposal itu dan ini...
perasaanku, asyik tertanya, bilalah nak pergi bercuti nih...

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by bogonz on Wed Jan 20, 2010 9:34 am

btl la mat....aku pun kadang2 bertnykan soalan tu pd diri ku.....bila la nak getaway ni......

hmmmm raya cina ni cuti seminggu.....mana nak g???? Question

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by speeder23 on Wed Jan 20, 2010 9:40 am

nak tambah sket prasaan sket bleh??heheh

skang ni tgh x sabar nak dapat RM1k




-----voucher tesco...hahaha cheers

speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Chi Kent on Wed Jan 20, 2010 9:48 am

sikalang hati sikit ala happy...lasa2 wa punya impian sulah mau capai..ER-6F

Chi Kent
Crew

Join date : 19/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by zsuperc on Wed Jan 20, 2010 9:51 am

perasaan bercampur baur...ada FX ada ss2..dua dua tak jalan huhuhuh Mad

zsuperc

Join date : 18/01/2010
Age : 38

http://zsuperc.tumblr.com/

Back to top Go down

Re: Apakah perasaan anda sekarang?

Post by Sponsored content Today at 5:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum