jomshoping.com - Kaspersky Internet Security 2010

View previous topic View next topic Go down

jomshoping.com - Kaspersky Internet Security 2010

Post by JomShoping on Mon Jan 18, 2010 5:29 pm



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jika ada yang berminat utk membeli Kaspersky Internet Security 2010
boleh lah klik pada flyer di bawah.

Pembelian adalah secara online.
Download trial setup file dari website jomshoping.com,
buat pembayaran mengikut produk yg dikehendaki
dan activation code akan dihantar melalui email dalam masa +-24 jam

Jika berminat isikan borang order online di sini

>> Borang Pesanan KIS/KAV 2010 <<

Buat masa ni KIS 2010 yg ada sbb KAV 2010 kurang permintaan.

Untuk tempahan/pertanyaan lebih cepat
sms/call 017-6666 724
pasti dibalas walau tgh tidur (kalau terjaga lah)...insyaAllah



Perbandingan Antara KIS/KAV 2010




Kalau nak install yang baru yang lama kena uninstall



Last edited by JomShoping on Fri Jan 22, 2010 12:16 pm; edited 2 times in total

JomShoping

Join date : 18/01/2010
Age : 66

Back to top Go down

Re: jomshoping.com - Kaspersky Internet Security 2010

Post by abe_LuiNg on Tue Jan 19, 2010 2:28 am

aku tgh nak cari kaspersky ni..
tp nak dgn service install skali leh x?
sbb malas nak pning2 nak troubleshoot lau ada masalah time install tu..hehe Rolling Eyes

abe_LuiNg

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: jomshoping.com - Kaspersky Internet Security 2010

Post by JomShoping on Tue Jan 19, 2010 10:13 am

abe_LuiNg wrote:aku tgh nak cari kaspersky ni..
tp nak dgn service install skali leh x?
sbb malas nak pning2 nak troubleshoot lau ada masalah time install tu..hehe Rolling Eyes

Hai abe Luing
pc abe luing ado masaloh ko?
kebiasaannya takdop masaloh kalu install KIS ni abe.

abe luing dok mano?

JomShoping

Join date : 18/01/2010
Age : 66

Back to top Go down

Re: jomshoping.com - Kaspersky Internet Security 2010

Post by Sponsored content Today at 4:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum