Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

View previous topic View next topic Go down

Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by awek$ s@kti on Tue Aug 03, 2010 7:19 pm

Maser gi ride ari tu aku dapat idea nie.... coz motor aku banyak kali langgar lubang.....

selalunya aku kalau langgar lubang.... sama ada melatah, atau mengeleng kepala,
dan yang paling wajib aku akan cakap...SOWIE...MBJ.... SYA TAK NAMPAK.... HUHUU sambil mengosok2 MBJ huhuhuhuuh cheers


SO AKU NAK TAHU KALAU KORANG MACAMANA??

awek$ s@kti
Crew

Join date : 17/01/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by blacken on Tue Aug 10, 2010 12:57 pm

kalau aku aku try lepas handle sekejap..kalau rasa cam pelik je aku berenti la kat tepi..check apape problem yg telah melanda motoku itu..hmm

blacken

Join date : 16/02/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by valentino joei99 on Tue Aug 10, 2010 1:17 pm

kalau aku??pas langgar lobang,mmula aku maki lobang tu dulu,xpun maki jkr,pastu baru try2 brake ngan handling,kalau xde apa2 yg pelik,aku truskan perjalanan ngan hati yg panasss.... Cool Razz

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by blacken on Tue Aug 10, 2010 1:22 pm

sok bulan posa..dah x blh maki2 jkr dah..hahahaha Twisted Evil

blacken

Join date : 16/02/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by valentino joei99 on Tue Aug 10, 2010 3:02 pm

hehe,engineer jkr trasa plak..hehe... Razz

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by blacken on Tue Aug 10, 2010 4:46 pm

oit..aku dah benti lama dah..dah keje lain dah..hehe..

blacken

Join date : 16/02/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Kalau motor langgar lobang apa korang buat.....???

Post by Sponsored content Today at 7:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum