Lokasi berbuka yang best

View previous topic View next topic Go down

Lokasi berbuka yang best

Post by matasura on Sat Aug 14, 2010 12:36 pm

smalam berbuka posa kat Rebung chef Ismail, ada orang belanja, so serbu terus...

Lokasi: Restoren Rebung Chef Ismail, Bangsar
Makanan: ala kampung
Harga: RM55 net utk dewasa
Review: makanan ok, tak banyak sgt pilihan, cuma rasanya biasa saja, xda yg nak watkan aku kata 'WOW SEDAPNYA'...cramp ckit tempatnya, mungkin sebab nak cater ramai pelanggan kut...parking pun susah sikit, tapi nasib baik sampai awal, dapat parking tepi jalan...
Overall: 3 bintang

Restoren Rebung


Last edited by matasura on Mon Aug 16, 2010 10:33 am; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Lokasi berbuka yang best

Post by Sp33d3r on Sat Aug 14, 2010 1:04 pm

Berbuka kat Planet Hollywood bes.
X ingat rate brape.
Yg bes sebenarnye kambing goleknya...
Tapi tu la tersangat la ramai. Kalo kambing tu lg la kene q.

Kalau bes ngan steamboat lak berbuka kat Restoran Nelayan Setiawangsa 30 per hhead dulu.
Taun nie kalo x salah dah naik 35. Steamboatnya byk pilihan. N bes. Memang makan sampai muntah la. Tapi yg kite amik kene abiskan. Kalo x abis die timbang n kene baya yg x abis tu.

Kalo nak tempat yg romantik lak berbuka kat Restoran Berputar Menara KL. Terbaikla... Makanan sedap. Byk pilihan n suasana yg bes kat atas tu.
Dulu ratenya 99 per head. Skang nie x tau la.

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Lokasi berbuka yang best

Post by valentino joei99 on Sat Aug 14, 2010 1:10 pm

apa yg penting,pastikan tempat tu ada pengesahan halal ye kgkawan,xkire la hotel ke restoran ke apa ke.. Smile




bg aku,berbuka kat umah dah cukup best dah,kalau boring2 gi berbuka kat masjid.. Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Lokasi berbuka yang best

Post by Sponsored content Today at 8:12 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum