Bersama Berbuka Puasa (BBP) 2010,Melaka

View previous topic View next topic Go down

Bersama Berbuka Puasa (BBP) 2010,Melaka

Post by nan_fz on Mon Aug 16, 2010 10:07 am

Salam..

Setelah mengadakan perbincangan bersama ahli IBC Melaka,telah diputuskan bahawa kami bersedia menganjurkan majlis berbuka puasa....

Tarikh : 28 Ogos 2010 (Sabtu)
Lokasi : Taman Rempah,kat River Cruise Melaka
Time : Time bukak pose la...Digalakkan kehadiran bikers2 sebelum jam 6 ptg..

Menu :
1.Nasi goreng
2.Mihun goreng
3.BBQ ayam dan ikan
4.Buah-buahan tempatan (nak yang import pun leh gak,thailand mari)

Bayaran : RM 10 shj...nak bagi lebih pun xpe..

Tarikh tutup penyertaan : 25 Ogos 2010
Bayaran mesti dibuat sebagai jaminan kehadiran anda...bayaran akan mula dikutip pada hujung minggu ni...leh amik time stanby ape yang ptt..

Aktiviti sampingan :
1.Semayang bersama2 di masjid pengkalan rama(5 minit dari lokasi)
2.Shoping buka puasa di bazar ramadhan (bagi mereka yg nak rasa feel bazar orang2 melaka)
3.Cam biasa la lau nak naik bot pun bleh gak,tapi x berani comfirm samada buka ke x d bulan ramadhan ni...
4.Aktiviti tambahan lau kita still ada masa dan kesempatan spt ronda2 di pantai putri @ yang dipikirkan sesuai...

Kami telah bersetuju lokasi tersebut adalah yang terbaik,cuma sekiranya hujan kami telah mendapat persetujuan brader Tuah (geng TZM Melaka) untuk menggunakan kedai makan beliau di area Bukit Katil sebagai ganti.

Kami dengan ini menjemput semua bikers2 yang membaca thread ini untuk sama2 menjayakan aktiviti ini disamping merapatkan sillaturrahim sesama kita..

nan_fz

Join date : 16/08/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: Bersama Berbuka Puasa (BBP) 2010,Melaka

Post by ganahsokmo on Tue Aug 17, 2010 12:21 am

huhuhuhu..tak dapat join..ade event dah tarikh nih

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Bersama Berbuka Puasa (BBP) 2010,Melaka

Post by nan_fz on Tue Aug 17, 2010 10:30 am

xpe,maybe next time leh join lak...

nan_fz

Join date : 16/08/2010
Age : 31

Back to top Go down

Re: Bersama Berbuka Puasa (BBP) 2010,Melaka

Post by Sponsored content Today at 8:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum