V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Tue Sep 14, 2010 5:15 pm

punyerrr la gubra aku rasa masa raya ari tu................banyak rupanya anak2 buah yg paw aku......................nasib baik cukup.................... Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Tue Sep 14, 2010 5:19 pm

cukup ke??ader belen x untuk kitorang?? cheers

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Tue Sep 14, 2010 5:38 pm

ader belen x untuk kitorang?? dah tentu aderrrrr...............banyak lagi sampul duit raya kat aku.........tapi sampul jer laaaaa.......isi dalam tak ader..... Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Tue Sep 14, 2010 5:51 pm

tak ader.....isi dalam?! nie boleh menimbulkan kemarahan kami berduaa... mana ble kami dianak tirikan.. ang paoww tetap ang poww.. kami nak top up mana yg kurang nie.. byk rumah nak g collect... Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by Razz on Tue Sep 14, 2010 6:16 pm

banyak rumah nak g collect ye.. tp kalu muka da macam anak dua, jgn harap la nak dapat.. harapan tinggal harapan la..

Razz

Join date : 17/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Tue Sep 14, 2010 6:25 pm

la..aaaaa... joei... dia mengata kau joei.. haha.. aku ok jer .. sentiasa muda dan kelihatan mudaa... ada susuk la katakan.. Smile






ps: sajaa je bakar joei.. pasai misai lebat ular sawa kau .. nampak tua laaa.. haha...

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Tue Sep 14, 2010 6:49 pm

ada susuk la katakan.. .....ngeh...ngeh...ngeh.....orang nak nampak muda pakai susuk kat muka, bukannya kat kaki macam ko tu............ Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Tue Sep 14, 2010 7:03 pm

macam ko tu mmang xdapatla duit raya jack,tp kalo aku kmungkinan besar dapat,kan dato' kan.................................. Laughing Laughing cheers

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Wed Sep 15, 2010 12:43 am

kan aku dah kata yg korang berdua tak boleh dapat duit raya........sepatutnya korang yg bagi aku duit raya pasai aku orang sakit............tak yah banyak....sorang lima puloh pon aku terima ngan rela hati............heh..heh..heh............ Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Wed Sep 15, 2010 10:04 am

heh..heh..heh...terkena kite jack,dato' dah kluar gelak nakal dier tu.... What a Face rabbit Laughing

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Wed Sep 15, 2010 10:59 am

dier tu....memang nak kena nie.. joei.. kalau ko rasa tak puas ati dgn dato rev nie.. aku dah tau dah mana kelemahan dia nie.. haha.. dia bole tumbuk aje tp tepis dah tak ble.. hahah..sbb tgn satu lagi dah injured..



ps: kikikiki... hermm... tp tak tergamak plak nak pukul org tua.. hahah.. Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Wed Sep 15, 2010 11:24 am

injured tu injured jugak,tp aku rasa power dier berkurang skit je,ko jgn mmain jack,mkn tuan kang...







p/s:jack,ko cakap dato' rev ORANG TUA?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????adoyaiiiiiiiiiiiiiiiiii....................aku xcampor arr....hehehehehehehehe...... What a Face What a Face Razz

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Wed Sep 15, 2010 1:31 pm

kang...kung masak belacan tul joeii.. hahaha... siap racunnn lagi tuu.. hahaha... brader rev... "maaf kan sayaaa penunggu guaa.." ..heheh.. nampaknya, berkati kati nie kena mintak mahap dgn brader rev tahun ni..



ps: hahahhaha....hampehss tul joiee... akuu larikkkk duluuuu.....!!! Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Wed Sep 15, 2010 2:09 pm

rev tahun ni dah 40 tahun usia.................memang dah tua pon..............tak per la...........aku majuk la.............lepas ni nak lepak surau jer...tak nak lepak ngan korang lagi la...................... Sad Very Happy Sad Very Happy


p/s: nak pujuk kalo, kena hulur cdi racing satu, battlax sepasang, arai nakano dan racing suite spidi satu jer dah la............. Very Happy Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Wed Sep 15, 2010 3:30 pm

lagi la expert kalo dah umur 40,kami ni bbudak hingusan je dato'..jgnla marah jackall tu,cubit peha jackall peha joei pun sakit gak ni.. Sad Laughing







p/s:jack,ppandaila ko la cari 'pengeras' yg rev mintak tu,aku xcamporr... lol!

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Wed Sep 15, 2010 5:04 pm

sakit gak ni.. kalau kena cubit.. tapi aku nak betulkan si joei nie... yg budak hingusan tu kau je.. bukan aku.. haha.. so, g lap hingus kau tu yer.. tua tak per brader yg penting jiwa mau muda, hati mau baik baru la tak dimakan usia...


ps: kiraaa pujuk laa nie.. nak bg barang pengeras lain pun tak mampu lagi nie.. lagipun masih bulan raya nie.. kira nanti kita bermaafann aje laa kira kosong kosong laa yer.. haha... Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Wed Sep 15, 2010 5:40 pm

usia xjadi hal,bak kata mat saleh,life begin at 40..




p/s:yela abang jack,adik joei lap la hingus ni,mmang bbudak lagi pun,sweet 22..huh... Very Happy

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Wed Sep 15, 2010 11:26 pm

life begin at 40?..................betul ker nih................itu macam kalo aku kira cam baby lagi la ek..................memandai-mandai jer la ko ni Joei...........adusssssssssbohsannya dok umah lelama nih............nak ngetest moto pon tak boleh lagi..........bila la agaknya tangan ni nak pulih semula................... Mad

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Thu Sep 16, 2010 2:21 am

semula................... joei.. sila ulang apa kau kata tadi haha...ada hati nak jadi sweet 22 konon.. tak lama lagi nak jadi baapak orang laki orang dah pung.. alaa sensitip laa plak si adik joei nie haha... btw brader rev enjoy laa sementara cuti free nie...


Last edited by jackall on Fri Sep 17, 2010 12:47 am; edited 1 time in total

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Thu Sep 16, 2010 8:28 am

cuti free nie aku memang tak enjoy langsung.....................aku hanya enjoy bila aku sedang memecut ngan moto kat hiway ataupon masa melayan koner2 di klawang............lagi enjoy kalo melayan aktiviti tu sumer bersama kengkawan....................... Smile Smile

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Sat Sep 18, 2010 9:49 am

kgkawan semua mn menghilang???haaa,baru rev bg ayat power skit dah xtergoreng.... Razz

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Sat Sep 18, 2010 5:29 pm

xtergoreng apasal pulak....................belasah jer apa yg patut.............hantam sajalah labuuuuuuuu..................... Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Mon Sep 20, 2010 10:08 am

labu dan labi,umpama jackall dan razz.. cheers

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Mon Sep 20, 2010 1:30 pm

razz.. ko tak terasa semacam ker.. heheh.. ada orang kata kau macam labi.. (saja bakar razz..heheh.. ).. tp bak kata org tua aku laa.. biar laa org nak kata apa pun kannn.. kita layannn selagi boleh ye tak....

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Mon Sep 20, 2010 1:43 pm

ye x ye jugak tu..ko hilang gi mana jack??mlampau btul ko raya,kkurangan geng aku nak goreng pkataan.. Sad Laughing

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum