V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Tue Sep 07, 2010 11:19 am

puas a la weii,jg skit tutur kata tu,kurang pahala kang..hehe..... Laughing Razz





p/s:jack,aku tau ko nak post,sebab tu aku potong llaju dari belah luar.. lol!


valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Tue Sep 07, 2010 12:39 pm

..hehe.....joei.. sebenarnya aku saja je bagi kau potong laju dr belah luar...saja nak tgok terror ker tak.. kalau terror nampaknya leh laa ajak didie, panjang dan tak dilupakan brader rev skali sama sama........ 'potong memotong membanting padiiinyaa.. berceraii laah tangkaii jeramiii... duluu padii ditumbuk dan ditamppiii kini mesin jadi penggantiiiii...' (alamak..ternyanyi sodahh lagu darjah 3..).... lol!

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Tue Sep 07, 2010 12:59 pm

darjah 3 aku kat skolah kg pandan,(skarang dah tukar nama,skolah tun hussien onn),kelas 3 ros,ada ssapa budak skolah sama ke kat sini?? Smile







p/s:alamak jack,smua nama2 yg ko sebut kat atas tu sifu2 aku tu,cmane aku nak lawan diorang,kompom la kalah.. Rolling Eyes drunken

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Tue Sep 07, 2010 3:25 pm

kat sini, kita boleh goreng apa saja.........asalkan jangan menyakitkan hati kawan2...... Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Tue Sep 07, 2010 3:47 pm

asalkan jangan menyakitkan hati kawan2......sodahh.. ingat tu joei.. kau selalu sakitkan hati brader rev.. tgok, apa telah terjadi... brader rev hilang tumpuan ketika pulang dari kerja lalu terlanggar lembu di pagi buta.... Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Tue Sep 07, 2010 5:06 pm

buta btul la lembu tu,xkan xleh beza jalan raya ngan kandang.. Mad Mad

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Tue Sep 07, 2010 5:36 pm

kandang.. lembu tu maybe bawah bukit kut.. mgkin ketika lembu tu naik bukit nak layan kalbus malbus di pagi pagi hari (korang je yg reti layan kalbus malbus je.. lembu pun nak torai gak tu..), nak amik fresh air bak kata omputeh, tak disangka plak kelibat yg laju cam pelesit tu brader rev.. kalau tak.. tobat dia nak bertemu brader rev.. black belt tuuuuu... Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Tue Sep 07, 2010 6:05 pm

tuuuu yg aku xpaham tu,xkanla lembu tu xdengar bunyik moto power dato' rev kita,kan tengah hi speed masa tu,tengah layan baekkk punya....aku saspek lembu tu bukan takat buta je,malah pekak badak... Mad








p/s:dato',jangan marah arr,adik2 bergosip liar.. Laughing

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Tue Sep 07, 2010 11:54 pm

badak ada kat zoo jer kan..................kat area sepang-lukut ni banyak lembu jer.............kawan2 berhati hatilah semasa balik beraya......niatkan sekali selamat pergi dan balik........................... Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Wed Sep 08, 2010 10:25 am

slamat pergi dan balik yg paling penting,smoga lebaran mmbawa kegembiraan kpada kita semua..pasal badak tu plak,2 bulan lepas aku gi zoo,terkujattt woo,badak air bapak besar!!!

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Wed Sep 08, 2010 12:31 pm

bapak besar!!! begitulah besarnya tanggungjawab yg ko pikul bila dah bergelar suami.................dah tak leh main2 lagi................. Very Happy Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Wed Sep 08, 2010 3:13 pm

lagi lagi lagi.....bagila nasihat lg wahai kekanda rev,adinda sudi mendengar nasihat (\",)..nak jadi khalifah bukan senang ye x... drunken

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Thu Sep 09, 2010 12:38 am

ye x ye ek..............bulan 10 nanti nak nikah.......kursus dah lepas ker?............ Laughing

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Thu Sep 09, 2010 9:54 am

ker ana semangat punye pasal,tahun lepas lg dah settle kursus..hehe.. Smile Laughing

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Thu Sep 09, 2010 12:08 pm

.hehe.....aku tau....bab2 cam tu ko memang cergas.............heheheheh

eh....ko kerja lagi ka hari ni?.............

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by valentino joei99 on Thu Sep 09, 2010 1:20 pm

hari ni kerja daa,maklumla,nak simpan annual leave,tinggal lg brapa hari je balance.. Sad

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by BATMAN on Thu Sep 09, 2010 1:44 pm

ala sian nya...
x pa...time kerja lagi seronok dgr lagu raya...ada feel...

________________________________________________________________________________________________
ADA SESIAPA MAHU APPLY...
1.-CREDIT CARD.-anual fee free for life...no condition.-cash rebet 5% at when ur use petronas.
2.-PERSONAL LOAN.-RM800 kasar.-kerja tetap sekurangnya 6 bulan.-RM5,000 tanpa penjamin.
3-ASB LOAN-pinjaman sehingga umur 60 thn maksimum RM200,000.Buku ASB & Slip gaji 1 bln shj.
SILA CONTACT...012-2998637...24JAM.
[img][/img]

BATMAN
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Thu Sep 09, 2010 2:43 pm

BATMAN wrote:ala sian nya...
x pa...time kerja lagi seronok dgr lagu raya...ada feel...

p/s: Batman, ko dah salah sambung ayat...............ko kena guna ayat atau perkataan terakhir dalam posting sebelumnya untuk buat ayat ko pulak......meh sini aku bagi contoh.......aku amik perkataan/ayat akhir posting Joei.......

tinggal lg brapa hari je balance cuti ko!........ko bercuti gi mana sampai nak habis annual leave ko tu?...............simpanla sikit untuk ride hujung tahun nih.........


RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by BATMAN on Thu Sep 09, 2010 3:02 pm

hujung tahun nih ada ride ke perlis... entah dpt pegi @ x Neutral

________________________________________________________________________________________________
ADA SESIAPA MAHU APPLY...
1.-CREDIT CARD.-anual fee free for life...no condition.-cash rebet 5% at when ur use petronas.
2.-PERSONAL LOAN.-RM800 kasar.-kerja tetap sekurangnya 6 bulan.-RM5,000 tanpa penjamin.
3-ASB LOAN-pinjaman sehingga umur 60 thn maksimum RM200,000.Buku ASB & Slip gaji 1 bln shj.
SILA CONTACT...012-2998637...24JAM.
[img][/img]

BATMAN
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Fri Sep 10, 2010 1:54 am

entah dpt pergi @ tak kenapa pulak............kalo tak nak masuk hatyai boleh lepak perlis jer......situ pon boleh shopping gak..............heh heh heh

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Fri Sep 10, 2010 10:58 pm

heh heh heh selamat hari raya and mahap zahir batin tu all my fren especially mereka mereka yg rajin goreng perkataan.. aku kat kg.. line berok band tak berapa nak best meskipung dah kat area hutan dan bukit.. heheh.. so beraya laa korang elok2 selamat pergi dan pulang...

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Fri Sep 10, 2010 11:01 pm

heh heh heh selamat hari raya and mahap zahir batin tu all my fren especially mereka mereka yg rajin goreng perkataan.. aku kat kg.. line berok band tak berapa nak best meskipung dah kat area hutan dan bukit.. heheh.. so beraya laa korang elok2 selamat pergi dan pulang...

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Sat Sep 11, 2010 4:30 pm

pulang nanti kalo sempat singgah la umah....................... Very Happy

selamat hari raya gak kat member2 yg rajin menggoreng disini.............akhir kata.....keep up the good work...................

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by jackall on Sun Sep 12, 2010 1:56 am

work................... workk.........................workkkk............. monday start working alreadyy.... to all who are heading back kl.. huhu.. best of luck for tomorrow on the highwayy.... hopefully wont get stuck in d jamned.... Smile

jackall
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 39

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by RevRider on Sun Sep 12, 2010 3:13 pm

stuck in d jamned at hiway is ok lorrrr..............so long you have your ketupat, lemang and rendang,you can have 'open hiway' together with those who are stuck with you........................ Very Happy Very Happy


p/s: tolong jangan tanya apa aku tulis tu pasai aku pon tak paham....... scratch Very Happy

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: V4:kalau berani goreng la perkataan lagiiii......

Post by Sponsored content Today at 5:44 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum