Shoei Kagayama 2 dan Arai Nakano

View previous topic View next topic Go down

Shoei Kagayama 2 dan Arai Nakano

Post by Mysteryz on Mon Aug 30, 2010 7:18 pm

Kepada kengkawan bikers sekalian.. Hamba disini ingin mengucapkan Selamat menyambut hari Kemerdekaan yang ke 53 dan selamat menjalankan ibadah puasa..

Seperti tajuk di atas,saya ingin menjual helmet tersebut kerana member yang oder cabot lari dengan duit tak bagi.. Barang ada kat kampung tk sempat snap gambo.. Kepada sesapa yang berminat boleh laa pm.. Barang still dalam kotak,takde pakai tuk test atau pki tuk ride.. Kepada sesapa nak oder helmet pun boleh lol .

Harga dia bawah 2k,atau lagi murah yaaau

Trimas kengkawan

Nama : amar
Lokasi : Seremban
Hp : 012-5244003

SHOEI KAGAYAMA 2




ARAI NAKANO


Mysteryz

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Shoei Kagayama 2 dan Arai Nakano

Post by ganahsokmo on Wed Sep 01, 2010 1:19 am

lawo yg itam putih tu

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: Shoei Kagayama 2 dan Arai Nakano

Post by Mysteryz on Wed Sep 01, 2010 4:22 pm

Dh sms dah Very Happy

Mysteryz

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Shoei Kagayama 2 dan Arai Nakano

Post by Sponsored content Today at 8:27 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum