rapat meter tzm

View previous topic View next topic Go down

rapat meter tzm

Post by uman on Thu Oct 28, 2010 3:31 pm

Salam semua..minta tips macam mana nak jadikan tzm aku ni 'RAJA PECUT' n bleh blah sampai habis meter?Barang2 apa yg perlu ditukar?n berapa harga brg2 tu?Tenkiu banyak2...

uman

Join date : 28/10/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: rapat meter tzm

Post by RevRider on Thu Oct 28, 2010 6:23 pm

bro uman.........alang2 ko kat Penang, aku cadangkan ko gi jumpa sifu kat sana. namanya Masry ataupon pakai nick Penang Pixman kat RMC nih.......ko juga boleh cari dia kat Nusantara Bikers Club...........dijamin tarak sombong........hehehehehehe

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: rapat meter tzm

Post by uman on Sun Oct 31, 2010 7:24 pm

tengkiu RevRider atas cadangan hang.Masry ni pomen ka?bengkel dia tang mana?saya tak kisah sombong ke tak janji pakar..pomen tempat saya nak setting bagi cun carbrator pun tak reti.Mtr TZM dia(masry) pandai buat tak.manalah tau dia buat mtr superbike jer..Tzm ni mini bike jer hehehehehehehehehehe.................

uman

Join date : 28/10/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: rapat meter tzm

Post by RevRider on Sun Oct 31, 2010 10:17 pm

bro Uman............Masry nih bukan pomen moto tapi dia dah lama pakai M dan dia boleh tunjukkan pomen yg cun cun kat Penang tu............... Smile

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: rapat meter tzm

Post by Sponsored content Today at 7:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum