nak pinjam ekzos tzm standard

View previous topic View next topic Go down

nak pinjam ekzos tzm standard

Post by valentino joei99 on Tue Dec 21, 2010 5:03 pm

salam..
macam tajuk diatas,aku nak mintak jasa baik kengkawan untuk mminjamkan ekzos standard anda,ssapa yg ada simpan ekzos bawah katil tu mehla pinjam jap,ekzos standard+tabung+silencer yg paling senyap skali.. Laughing
sebab aku ada tzm sbijik,road tax dah mati lama,nak kena gi inspection untuk hidupkn,so aku nak standardkan moto tu(moto tu skarang pakai full piping AHM)..lepas settle urusan puspakom,ekzos akan dikembalikan tanpa prejudis.. Cool rabbit

kepada yg ada kat area ampang/cheras mmang cun bangatt,urgenttttt...


ssapa yg sudi,tlg pm aku atau sms ke 012-242-1157,joei.. Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: nak pinjam ekzos tzm standard

Post by valentino joei99 on Wed Dec 22, 2010 8:39 am

barang dah dapat,please lock,tq,mmuahhhh.... Very Happy

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: nak pinjam ekzos tzm standard

Post by speeder23 on Wed Dec 22, 2010 9:48 am

lock dgn gumbiranye Very Happy

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: nak pinjam ekzos tzm standard

Post by Sponsored content Today at 6:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum