moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

View previous topic View next topic Go down

moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by valentino joei99 on Tue May 31, 2011 12:15 pm

salam semua..

aku nak cari tzm dengan ciri2 berikut:

1)moto halal
2)complete parts
3)ada geran(roadtax dah mati berkurun pun xpe)
4)body/chasis x bengkok,senget dan sebagainya
5)servo ok
6)blok kalau boleh xde sleeve/slip,kalau y1 lagi bagus
7)cdi ori
8)carburator ori
9)meter rpm hidup
10)kalau moto boleh hidup laaaagi bagus
11)sebaik-baiknya area kl,senang nak deal@tengok moto..kalau luar kawasan pun bgtau la,mana tau boleh diusahakan.. Smile

yg lain2,cover set buruk ke,moto berhabuk ke,tayar pancit ke,lampu x nyala ke,fork leaking ke,mono shock lembik ke,seat koyak ke throttel berdaki ke xde hal..

tujuan:nak restore dan pakai,buat balik pelan2,ada masa layankan,xde masa sadaikan..tp memang nak buat balik la,kerinduan terhadap ypvs menggamit jiwa...nak beli sbk belum mampu...hehe..

harga:bawah rm1500.00,tp kalau moto ok,mungkin aku boleh up skit harga tu..

kalau rasa rendah sangat xpela,aku sabar menanti...(kalau nak yg mahal ada banyak kat mudah@kedai,cun2 plak tu..hehe..) rabbit

x urgent pun,tp kalau cepat pun ok gak,sebab duit ada kat tangan,takut terpakai ke benda lain plak... Laughing

sesapa yg ada,atau tau kat mana boleh dapat,tlg pm atau sms aku,nanti aku belanja teh tarik kurang manis..hehe...


jasa baik anda dikenang,terima kasih... Smile


Last edited by valentino joei99 on Thu Jun 02, 2011 10:10 am; edited 3 times in total

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by valentino joei99 on Tue May 31, 2011 6:26 pm

kalau ada moto nak sambung bayar pun boleh..deposit kita cerita la cmana... Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by AnakOmak863 on Wed Jun 01, 2011 11:32 am

tu lah joie..ade mesin cantik dulu dijual2..kan dah rindu... Smile

AnakOmak863

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by valentino joei99 on Wed Jun 01, 2011 11:57 am

hehe,apa bleh buat,masa tu nak pakai duit,malas nak berhutang,jual la apa yg ada... Laughing
lai lai lai,tzm cun+murah dikehendaki.. Razz rabbit

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by AnakOmak863 on Wed Jun 01, 2011 2:07 pm

huhuhuu...ok lah tu...alasan yang kukuh...ko dah try contact zhaf???dgr nk letgo xerox dia..ce tanya dia...

AnakOmak863

Join date : 17/01/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by valentino joei99 on Thu Jun 02, 2011 9:34 am

salam..atas jasa baik dato' revrider,moto dah dapat seperti ciri2 yg diatas!Twisted Evil
trima kasih kepada yg memberi info dan membantu,jasa anda dikenang... Smile
tuan mod tlg lock,toce-toce... Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by speeder23 on Thu Jun 02, 2011 10:12 am

cun latu ..cecite2 camne leh dapat rege sume...

tp bukak bilik lain la ye...ni aku tutup dlu Very Happy

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: moto dah dapat,tlg lock topik ni,trima kasih!

Post by Sponsored content Today at 8:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum