footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

View previous topic View next topic Go down

footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

Post by valentino joei99 on Wed Jun 15, 2011 4:14 pm

salam..

mencari barang berikut:

1)footrest racing boy untuk tzm..



sesapa yg ada,atau yg dah lenguh pakai footrest tinggi,blehla jual atau swap ngan aku punya footrest original hong leong yamaha..huhu..

aku punya yg standard camni:



2)kalau xde footrest,dapat bracket pun jadi la,cam ni:





siap dengan gear lever punya penyambung..

3)ataupun bracket yg nipis tu,yg bentuk macam huruf S tu,kalau biasa tengok@pakai,mesti tau punya..aku google xde plak gambar...

anggaran harga:korang bagi tau la harga berapa yg patut,kalau kena gaya aku beli@swap..lagi murah laaaaaaagi baik....

lokasi:ampang,cheras,kl la,senang nak deal..kalau luar kawasan pun bagitau la,kita try deal.. Smile

sebab pencarian,saja nak up skit,tukar posisi kaki,hehe..

x berapa nak urgent pun,sapa yg ada,tlg pm@sms ke 012 242-1157,joei..trima kasih.. :-*


Last edited by valentino joei99 on Mon Jun 20, 2011 9:44 am; edited 1 time in total

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

Post by speeder23 on Thu Jun 16, 2011 10:50 am

aku dah kasi edit sket...xklua gambar td

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

Post by speeder23 on Thu Jun 16, 2011 11:13 am

no 2 tu kat sentul dlm 30 je..

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

Post by valentino joei99 on Thu Jun 16, 2011 2:48 pm

tm kasih abam pelaju,mmuahhhhh.... cheers

rm30??ok jgak tu,dah lama giler rasanya x ke sentul tu..hehe..
tp kalau ada sesapa nak tolak harga murid bagitau ek.. Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

Post by valentino joei99 on Mon Jun 20, 2011 9:42 am

item dah dapat,baekkk punya..mod please lock,tq.. Smile

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: footrest tzm 150(dah dapat,mod please lock,tq)

Post by Sponsored content Today at 2:10 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum