[WTS] Custom Tzm Aprillia

View previous topic View next topic Go down

[WTS] Custom Tzm Aprillia

Post by Mysteryz on Thu Nov 10, 2011 1:09 pm

Sepertimana dalam gambar yang ada lihat itu lah dia.. Aku nak letgo sebab aku nak beli moto lain,parking space kat umah pun sangat limited.. Lagipun ada sebijik tzm lagi dan juga ex5.. Untuk moto nie je aku dah perhabis 12k untuk buat semua menda.. Dah puas pakai custom tzm jadi sapa2 yang nak custom kan tzm ni la peluang nye,just buy and ride.. Motor ni baru lepas oberhol,perhabis dekat 1k lebih.. Bawah ni aku nyatakan spesifikasi dan modifikasi yang aku dah buat..

Ape Yang Aku Tukar Dan Buat :-

1. Custom Seat
2. Custom Cowling(Front and rear)
3. Fork,Rims Dan Swing Arm Aprillia RS 125 Punye
4. Koso RX2 Digital Meter(belom pasang)
5. New Sporket And Chain
6. RoadTax Baru Buat
7. New Paint(lepas ada pembeli)
8. Windsheild Baru
9.  Tank Baru(blm pasang)
10. Front Caliper Pakai CB 400 Nissin
12. Kunci Set Baru
13. Power Valve Set Baru
14. Baru Lepas Overhol
15. Bearing SKF C3 Set

Dan Banyak Lagi..

Call atau sms kalau berminat ke 012-5244003(amar Mysteryz)

Harga Rm7500(dengan aksesori) Skali tukar nama dan insurans
Harga Rm5500(tanpa aksesori) Skali tukar nama dan insurans


1.) Buatan: Yamaha
2.) Nama Model: Yamaha Custom
3.) Keupayaan Enjin (cc): 149cc
4.) Warna: Hitam/Putih/Merah
5.) Tarikh Pendaftaran: 22/03/2000
6.) Pemilikan: Anda Pembeli 4
7.) UbahSuai: Seperti Gambar
8.) Sebab Motor hendak dijual: Upgrade/Beli Kereta
9.) Lokasi: Seremban
10.) Batuan (mileage): Tatau Lagi :p














Mysteryz

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum