Vacancy as a M&E Supervisor / Engineer

View previous topic View next topic Go down

Vacancy as a M&E Supervisor / Engineer

Post by sis irda on Wed Feb 03, 2010 11:53 am

Looking for M&E Supervisor / Engineer

Musti ada certificate / diploma / degree in Electrical field (kalau mechanical, pun boleh try juga..)
Ada pengalaman, lagi bagus..
Sanggup kalau kena kerja luar kawasan Kuala Lumpur (cth: melaka, shah alam etc)
Ada pengangkutan sendiri.
Tak kesah laki ke pompuan.
Boleh cakap dan menulis dalam English. (kalau tak reti,blh follow kelas Muhammad - mad,tgk ni.aku dh tlg promotekan.komisen beb! )
(kalau ada syarat2 lain,nnti aku update)

Hantar CV anda ke:
Mr K.M Yap
M&E Manager (atau boleh letak: Mr Kenny Lee, Admin & Account Manager)
Shimizu Corporation
12-3, 12th Floor, Faber Imperial Court,
Jalan Sultan Ismail,
50250 Kuala Lumpur.
tel: 03-2070 0000
fax: 03-2072 0222


Tips : Ringkaskan (tapi padat) resume anda. cthnya, Sijil2 bola tampar peringkat kebangsaan anda tu,xpyh la bubuh ye..bubuh sijil yg berkaitan je. hehe. Ni company construction. Japanese company. Mungkin pengetahuan anda psl company ni boleh membantu. sila lawat www.shimz.com.my

Gud luck!

sis irda

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Vacancy as a M&E Supervisor / Engineer

Post by matasura on Wed Feb 03, 2010 9:19 pm

oit..
bila masa aku wat klas english...
letak nama penuh aku lak tuu....

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Vacancy as a M&E Supervisor / Engineer

Post by sis irda on Sat Feb 06, 2010 10:44 am

hehe..saje je nak bikin line panas.. bakar2, kata orang..
lagipun ingatkan matasura dengan muhammad adalah orang yg berbeza. rupanya sama..ngeh3 Laughing

sis irda

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: Vacancy as a M&E Supervisor / Engineer

Post by Sponsored content Today at 4:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum