Cara Mu dan Cara Ku

View previous topic View next topic Go down

Cara Mu dan Cara Ku

Post by xxxpir4nh4xxx on Fri Mar 19, 2010 9:45 am

okies.

thread ni cuma nak kongsi ragam dan cara memasing. so ikot topik by topik k.

kita start dengan topik pertama :-

Cam Ne Korang Baca Surat Khabar?


ekekeke........

aku pepagi kalu jumpe surat khabar, aku tengok first page aje.....dok tengok gambo beso kat muke depan tu pastu aku terus start baca.......tapi dari belakang.........hahahaha.....aku akan terus baca halaman sukan terus......korang lak cam ne? Rolling Eyes

xxxpir4nh4xxx

Join date : 08/02/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by speeder23 on Fri Mar 19, 2010 10:22 am

aku dok opis pagi2 ni baca online la...besenye metro study

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by Sp33d3r on Fri Mar 19, 2010 10:23 am

aku lak kalo baca paper mmg malas. tapi kat opis kalo boring n dah x der keje bukak e browse n pas tu baca la paper kat e browse.
tapi baca paper pon tgk tajuk kalo menarik baca la
lagi satu suka part hiburan jer n citer panas
bese nyer baca harian metro la...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by bogonz on Fri Mar 19, 2010 10:26 am

aku besanyer amik jer paper the sun kat bwh opis aku ni.....kalo nasib baik, sok lusa aku baca la..... Razz

bogonz
Crew

Join date : 16/01/2010
Age : 42

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by speeder23 on Fri Mar 19, 2010 10:28 am

same la...paper free kat loby....x amik pun..

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by Izat_TZM on Fri Mar 19, 2010 10:36 am

kitorg kat U nk beli paper jauh.. bese baca paper kalu ada kawan beli je.. hahaha... start dari depan, skip banyak2 page.. tutup trus.. tgk gmbo je.. hehe..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by matasura on Sun Mar 21, 2010 11:00 am

tgk front page, pastu page blkg skali, pastu tgk balik berita nasional....
suka baca paper star dan sinar..

________________________________________________________________________________________________
Muslim Aid Asia :: Demi Sesuap Nasi ::
Muhammad - 012-3377195

matasura
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by xxxpir4nh4xxx on Mon Mar 22, 2010 10:11 am

memacam gaya ada kan............ekekekeke............

sekarang kita tengok gaya korang pabila NAIK MOTOR.........

korang langkah naik dengan kaki kiri or kaki kanan?

aku langkah dengan kaki kanan........x biase kaki kiri........hehe

xxxpir4nh4xxx

Join date : 08/02/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by speeder23 on Mon Mar 22, 2010 10:13 am

aku ngan kaki kanan ...mulai ngan Bismillah...

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by Sp33d3r on Mon Mar 22, 2010 10:48 am

den lak ngan kaki kanan jugak.... kalo kaki kiri rase cam nak terbalik moto tu...

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by Izat_TZM on Mon Mar 22, 2010 11:25 am

sama la kita.. kalunaik superbike pulak kena tongkat dulu.. pijak stand dia naik atas baru balance kan motor.. berat.. takut nk naik mcm tue je.. haha..

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by xxxpir4nh4xxx on Mon Mar 22, 2010 2:10 pm

oooooooooooo memacam cara korang ek............

ok.........kali ni kita kasi gila gila sket..........

ekekekeke.......

apa cara korang bile nak kentot di tempat awam......macam kat opis ke, kat dalam bus ke, dalam LRT ke......

aku nye cara ek.........hehehehe....kalu dalam tren, aku akan tunggu sampai tren tu buat anouncement contoh ' Stesen berikutnya, Tun Sambanathan.......Tun Sambanathan.....' n mase tu la aku akan angkat bontot sket je pastu lepaskan sket2 tanpa bunyi.....ekekeke

xxxpir4nh4xxx

Join date : 08/02/2010
Age : 30

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by Sp33d3r on Mon Mar 22, 2010 2:21 pm

kalo kat umah selamber jer...
kalo kat pois tahan cover2 slow slow....
x pon g toilet.... hehehe.....

Sp33d3r

Join date : 16/01/2010
Age : 34

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by pantom9091 on Sun May 09, 2010 11:10 pm

kentut kuat2 ps2 pndang mmbe sblah..
wt cam die yg kntut..hakhakhak

pantom9091

Join date : 16/02/2010
Age : 26

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by zu1 on Mon May 10, 2010 9:12 am

selalu aku pagi2 masa nak beli sarapan time tu beli sekali ngan paper kosmo ...
pastu mkn dulu lagik 1/2 jam nak balik kul 5 baru baca ...

zu1

Join date : 17/02/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Cara Mu dan Cara Ku

Post by Sponsored content Today at 2:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum