Tzm 150

View previous topic View next topic Go down

Tzm 150

Post by wahid_ibr on Thu Aug 05, 2010 11:56 pm

Year '96
Valve baru
RM2800 nego

Wahid 0126396000

[img][/img]
[img][/img]

wahid_ibr

Join date : 21/06/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by Izat_TZM on Fri Aug 06, 2010 1:56 am

berdebu.... Shocked Shocked Shocked

Izat_TZM

Join date : 01/02/2010
Age : 27

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by wahid_ibr on Fri Aug 06, 2010 11:29 am

keh3...tak basuh...nnt den balik rumah taruh bedak byk2 baru kau taww... Very Happy

wahid_ibr

Join date : 21/06/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by speeder23 on Fri Aug 06, 2010 11:53 am

hehehe....cam ahmad nisfu plak...

wahhh...abam gtr mau tolak m....hepy selling bro...musim skang ni jual m...cam musim durian plak,..

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by wahid_ibr on Fri Aug 06, 2010 2:04 pm

he3 ada musim lak ye...tp bukan setakat m je, ex5 & zzr pun nak lego gak...nak tanya le speeder ke sesapa...sbb sume geran dah sambung...bila nak tukar nama, jpj nak surat pelepasan dari bank...tapi motor dah lama bayar, ada yg beli cash...masa buat geran baru, geran lama jpj amek rasanya...cana criter tu...ada sesapa ada pengalaman...?

wahid_ibr

Join date : 21/06/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by riq_77 on Fri Aug 06, 2010 3:24 pm

pegawai tu yang bengong kot..aku g wangsa maju tadi senang je citernyer..

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by speeder23 on Fri Aug 06, 2010 3:40 pm

tgk tempat ngan pegawai gak rase nye...try g tempat lain...rasenye senang je klu jenis camni

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by wahid_ibr on Mon Aug 09, 2010 9:19 am

owh ye ke...adoyai...tu la dah lama ex-bos adik saya amik motor tp tak tukar nama lg...kang report ilang kang haa...

wahid_ibr

Join date : 21/06/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by TENZ on Wed Aug 11, 2010 11:46 am

wahid_ibr wrote:he3 ada musim lak ye...tp bukan setakat m je, ex5 & zzr pun nak lego gak...nak tanya le speeder ke sesapa...sbb sume geran dah sambung...bila nak tukar nama, jpj nak surat pelepasan dari bank...tapi motor dah lama bayar, ada yg beli cash...masa buat geran baru, geran lama jpj amek rasanya...cana criter tu...ada sesapa ada pengalaman...?

biasanya kalo jpj nak surat pelepasan dari bank maknanya ada sangkut lagi ngan bank...sama gak macam kedai..cuba cek kat bahagian depan belah bawah..ada tak dinyatakan hakmilik dituntut oleh sesapa....

TENZ

Join date : 21/07/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by wahid_ibr on Wed Aug 11, 2010 1:39 pm

takde bro...err kalu geran disambungkan, JPJ akan print gak ke 'hakmilik dituntut' tu jika masih berutang? kalau dah batal, tentu JPJ tak print kat geran baru tu kan?

wahid_ibr

Join date : 21/06/2010
Age : 45

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by TENZ on Wed Aug 11, 2010 5:42 pm

kalo ada hutang lagi rasanya diaorang print jugak kot...mana tau geran lipat dah season sangat....

kalo dah habis hutang takdela cop hakmilik dituntut tu atas geran yang baru...

TENZ

Join date : 21/07/2010
Age : 36

Back to top Go down

Re: Tzm 150

Post by Sponsored content Today at 2:08 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum