TZM custom HARUAN untuk dijual

View previous topic View next topic Go down

TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by riq_77 on Thu Aug 05, 2010 3:24 pm

Salam..
saya ada sebuah Yamaha TZM convert untuk dijual

1.) Buatan:Yamaha
2.) Nama Model: TZM 150
3.) Keupayaan Enjin (cc): 150cc
4.) Warna: FIAT color scheme
5.) Tahun Dibuat: 1995
6.) Tarikh Pendaftaran: DEC 1995
7.) Pemilikan: saya yg ke-4
8.) UbahSuai:
                  1. coverset r1 kepala, tail custom cbr1000rr (buat mase ni pakai kpale tzm stended...sbab aritu ingat nak modi sket kpale                   r1 tu, tapi tak sempat.  dua2 dah di cat ikut color scheme yang same.                  
                  2. ejos ahm full
                  3. swing arm custom sklai ngan mudguard custom
                  4. tayar depan FDR 90%, blakang DURO 80%
                  5. dah lay carb sket, so respon lagi best
                  6. steel braided brake hose depan
                  7. paddle dah pakai kit untuk dinaikkan sket, senang nak mleper
                  (banyak lagi dah buat, buyer leh datang tengok)
9.) Sebab Motor hendak dijual: Jarang sangat guna, plus..baby nak kluar lagi 2-3 bulan ni....
10.) Lokasi: pandan jaya/ampang
11.) Batuan (mileage): Tak pasti sebab tukar meter baru
12.) Harga: RM4300.00 BOLEH DIRUNDING




KEADAAN TASYA latest.....kire gambo paling baru ar ni




ahm, custom swing arm, paddle n kit, ahm muffler biru,







gambar tasya mase pakai kpale custom R1



Motor dalam keadaan amat memuaskan
buyer boleh datang tengok dulu.
motot ni di maintain oleh didi pomen,wangsa maju.
kpale r1 tu ada di bengkel,sekali dengan tapak,so owner baru boleh tuka bile2 mase.
rantai n spoket baru tukar, overhol tahun lepas,but since overhol(tukar rod,crankshaft,bearing,magnet dll) motot ni tak abeh pon 1000km jalan sbab jarang sangat guna ...sminggu skali g solat jumaat je.


Sila call 013-364 3077 utk nego harga terbaik anda

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by RevRider on Thu Aug 05, 2010 4:34 pm

adussssss..............hilang lagi sorang member semotor............ Sad

RevRider
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 46

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by speeder23 on Thu Aug 05, 2010 5:02 pm

wahhh...musim tolak m ye

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by ganahsokmo on Thu Aug 05, 2010 5:38 pm

sorang lagi...upgrade dlm diam yer

ganahsokmo

Join date : 16/01/2010
Age : 35

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by riq_77 on Thu Aug 05, 2010 7:46 pm

tak upgrade kot....tapi tgk ar nanti camne. motot tak brape diguna ar,sayang membazir. lagipon baby dah nak kluar dalam 2-3 bulan ni....prepare sket...hehe

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by riq_77 on Fri Aug 06, 2010 1:53 pm

thanx kepada kawan2....TASYA dengan rasminyer dah dijual dan bertukar tuan dalam kol 11.30 am 6/8/2010.....huwaaaaaaaaaaaaaa....huhuhuhu Sad

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by speeder23 on Fri Aug 06, 2010 3:42 pm

bercerai idop la ye...

________________________________________________________________________________________________
9TH PLACE..BIKER IDOL 2010


speeder23
Moderator

Join date : 16/01/2010
Age : 35

http://www.facebook.com/ariff.speeder?ref=name#/ariff.speeder?re

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by riq_77 on Fri Aug 06, 2010 4:18 pm

tu ar tu...sdey tu....tapi dari jadi tukun n membazir...takpe ar,ade jugak tuan yang slalu bawak die jalan2...

riq_77

Join date : 18/01/2010
Age : 105

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by valentino joei99 on Fri Aug 06, 2010 5:57 pm

motor powerrr,kjap je di pinang org...takziah dan tahniah aku ucapkan..pengorbanan beb,pngorbanan... cheers cheers

valentino joei99
Crew

Join date : 18/01/2010
Age : 33

Back to top Go down

Re: TZM custom HARUAN untuk dijual

Post by Sponsored content Today at 8:31 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum